Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Holland Lounge tijdens Waste & Recycling Expo Canada

Wilt u toonaangevende bedrijven uit de afvalverwerkende en recyclingsindustrie ontmoeten, die op zoek zijn naar innovatieve technologieën? Kom dan op 9 en 10 oktober naar dé afvalbeurs van Canada.

In Canada is al veel gebeurd op het gebied van afval en recycling. Dit komt door de toenemende interesse en noodzaak in de overgang van een lineaire naar een circulaire economie. Als gevolg van initiatieven als 'smart cities' en 'future cities' heeft een circulaire benadering van afvalverwerking in Ontario grote aandacht gekregen.

Geen afvalverspilling

Toronto heeft een langetermijnstrategie ontwikkeld om tot 0% verspilling van afval te komen. De stad heeft een afdeling Research, Innovation & Circular Economy opgericht om de juiste technologieën te vinden om de afvalverwerkende industrie te ondersteunen naar een circulaire economie. Toronto is op dit gebied een van de toonaangevende steden in Noord-Amerika.

Canadian Waste & Recycling Expo

Op de vakbeurs Afval & Recycling Expo CanadaExterne link in Toronto komen 3.000 deelnemers en 300 exposanten bij elkaar. U komt in contact met vertegenwoordigers uit de Canadese publieke sector en u ontmoet bedrijven uit de afvalverwerkende en recyclingsindustrie. Maar u maakt ook kennis met inkopers uit de private sector die op zoek zijn naar innovatieve technologieën, apparaten/producten en diensten.

Holland Lounge

De Nederlandse ambassade in Ottawa en het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto organiseren, in samenwerking met Global Matching, een Holland Lounge tijdens de beurs. Hier zijn de deelnemende Nederlandse bedrijven duidelijk zichtbaar. Er wordt een workshop georganiseerd waar bedrijven zich kunnen presenteren. De workshop richt zich op circulariteit en 'redesign' en het toepassen van innovatieve manieren om met afval om te gaan. Ook andere nevenactiviteiten zorgen ervoor dat Nederlandse bedrijven zo goed mogelijk voor het voetlicht worden gebracht.

Deelname en kosten

Meld u aan per e-mail Externe linkvóór 15 september. Deelname kost € 700 excl. btw per bedrijf.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?Neem voor inhoudelijke vragen contact op met:Menno Schrok, Business Development Coach Canada, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: menno.schrok@rvo.nlExterne linkT: 06 1503 1474

Neem voor organisatorische vragen contact op met:Trudi van Spankeren, Global MatchingE: trudivanspankeren@globalmatching.nlExterne linkT: 06 5757 7008

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • Meld u aan per e-mail, uiterlijk op 14 september
  • Deelname kost € 700