Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Mission Zero Paviljoen tijdens Electric Vehicle Symposium & Exposition

Bent u actief op het gebied van elektrisch vervoer? En wilt u zakendoen in Frankrijk? Neem dan van 19 tot en met 22 mei deel aan het Holland Paviljoen tijdens het Electric Vehicle Symposium & Exposition (EVS32) in Lyon.

Met meer dan 150 exposanten, 2.000 delegaties, 160 lezingen en 5.000 bezoekers, is het Electric Vehicle Symposium & ExpositionExterne link (EVS32) de grootste vakbeurs voor elektrisch vervoer ter wereld.

Holland Mission Zero Paviljoen

Nederland is toonaangevend als het gaat om 'zero emission' en elektrische mobiliteit. Op het Holland Paviljoen laten we een dwarsdoorsnede zien van de Nederlandse bedrijvigheid in de sector en de publiek-private samenwerking. Tijdens de vakbeursdagen organiseren wij inhoudelijke (netwerk)evenementen, workshops en side-visit(s). Dit programma biedt deelnemers de gelegenheid om contact te leggen met beleidsmakers en potentiële zakelijke partners.

Sprekers

Sharon Dijksma, wethouder Verkeer & Vervoer van de gemeente Amsterdam, en Victor Everhardt, wethouder Milieu & Emissieloos Vervoer van de gemeente Utrecht, zijn aanwezig en spreken op het Paviljoen tijdens EVS32.

Elektrische karavaan

Dit jaar staat EVS32 in het teken van Holland: Mission Zero. Wij willen daarom in een elektrische karavaan van auto's via de Route du Soleil reizen van Amsterdam naar Lyon. Bent u enthousiast om mee te reizen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Anne Lieke VonkExterne link van de gemeente Amsterdam.

Kosten en deelname

Deelname aan het Holland Paviljoen kost € 495 excl. btw. Hiervoor ontvangt u:

  • Exposure op het Paviljoen: uw logo is zichtbaar en er is gelegenheid tot pitchen
  • Deelname aan (netwerk)evenementen
  • Deelname aan workshops
  • Deelname aan site-visit(s)
  • Ondersteuning bij het maken van afspraken met zakelijke contacten

Aanmelden

Meld u aan per e-mailExterne link. Dit kan tot en met 31 maart.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Bram Hendrix, AutomotiveNLE: b.hendrix@automotivenl.comExterne linkT: +31 6 2835 9964

Organisatie

De gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en AutomotiveNL hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een Holland Paviljoen te realiseren.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties die Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema’s daarbij is Smart Cities.Logo Trade and Innovate

Lees meer op de websiteExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

EURexpo Lyon
9 Avenue Louis Blériot
69680 Chassieu Lyon

Datum

Zo 19 mei 2019 - 22 mei 2019

Tijd

8:00 uur

Kosten

  • Deelname aan het Paviljoen kost € 495 excl. btw
  • Aanmelden kan tot en met 31 maart