Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op de beurs BioXpo VitaSana in Brussel

Doet u zaken op het gebied van biologische, ecologische, natuurlijke en duurzame voedingsmiddelen? Neem dan op 13 en 14 oktober deel aan het Holland Paviljoen tijdens de vakbeurs BioXpo VitaSana in Brussel.

De 2-jaarlijkse beurs is voor professionals dé plek om zowel collega's als leveranciers te ontmoeten, te netwerken, nieuwe producten te voelen, ruiken en uit te proberen. In 2017 waren er meer dan 2.500 bezoekers en exposeerden er ruim 170 bedrijven.

Doelgroepen

De beurs is vooral bedoeld voor biologische boeren en tuinders, maar ook voor ondernemers op het gebied van catering, voedingsmiddelenproductie, retailers, delicatessen en speciaalzaken, verwerkers van voedingsmiddelen en voedingssupplementen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Belgische overheid is actief in het stimuleren van de vraag naar biologische producten. Sinds 2009 steeg het marktaandeel van de Belgische biosector elk jaar met gemiddeld 10%, terwijl het Europees gemiddelde op 7,5% ligt.

De kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven moeten worden gezocht in de afzet van biologische producten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor export van producten en diensten die agrariërs helpen bij het verduurzamen van hun productieproces. Er zijn ook kansen bij de ondersteuning van de verwerkings- en vermarktingssector.

Voedingssupplementen

Ook op het terrein van voedingssupplementen zijn er genoeg kansen. Zo is er bijvoorbeeld meer aandacht voor nutricosmetica (voedingssupplementen die tot doel hebben om de huid te verbeteren). Het bewustzijn van een duurzame cosmeticabranche is gegroeid en dit begint prioriteit te worden. Milieuvriendelijke producten, verpakkingen en materialen verschijnen steeds meer op de markt.

Holland Paviljoen

Deelname aan het Holland Paviljoen biedt:

  • een eigen bedrijfs- en productpresentatie;
  • gratis matchmaking op de beurs;
  • marketing en PR;
  • catering gedurende de beurs;
  • deelnemersseminar vooraf.

Kosten en deelname

Deelname aan het Holland Paviljoen kost € 3.325 exclusief btw (zonder gebruik van SIB-voucherExterne link) en € 1.825 exclusief btw (bij gebruik van SIB-voucherExterne link). Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden en meer informatie

Meld u per e-mail aanExterne link bij Rosanne Somers (Projectmanager Psps Consultants).

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Rosanne SomersT: (+31) (0)70 307 4723E: somers@pspsconsultants.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel

Datum

Zo 13 okt 2019 - 14 okt 2019

Tijd

10:00 uur

Kosten

  • € 3.325 excl. btw (zonder gebruik van SIB-voucher)
  • € 1.825 excl. btw (bij gebruik van SIB-voucher)
  • Matchmaking is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening