Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op de Caspian Agro 2019

Bent u ondernemer in de agrarische productie en voedselvoorziening? Van 15 tot en met 17 mei 2019 vindt in Bakoe, Azerbeidzjan, de vakbeurs Caspian Agro plaats. Ga mee naar deze internationale landbouwbeurs en neem deel aan het Holland Paviljoen.

De Caspian AgroExterne link is het grootste regionale landbouwforum in de Kaukasus. Op deze beurs zijn er demonstraties van apparatuur, producten en diensten. Deskundigen kunnen elkaar hier ontmoeten. De exposanten zijn fabrikanten, dienstverleners, importeurs en vele andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verschillende agrarische sectoren.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De veelzijdigheid van de Azerbeidzjaanse economie en de uitbreidende agrarische sector biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven uit de landbouw- en voedingssector. De beurs wordt elk jaar bezocht door de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev, de vicepresident mevrouw Mehriban Aliyeva en de minister van Landbouw, Inam Karimov. Dit onderschrijft het belang van het evenement.

Holland Paviljoen

De Nederlandse ambassade neemt voor de vierde keer met een Holland Paviljoen deel aan de Caspian Agro. Er wordt gezocht naar nieuwe contacten om het aandeel van Nederlandse bedrijven in de Azerbeidzjaanse markt te vergroten.

Deelname aan het Holland Paviljoen kost € 2.500 (circa 6 m2) per bedrijf. Dit is inclusief tafel met stoelen, elektriciteit, bedrijfsbanners (lokaal gedrukt), koffie en water.Let op: De ruimte van het paviljoen is beperkt. Meld u aan vóór 1 maart 2019.

Deelname

Wilt u meer weten over deelname aan het Holland Paviljoen? Neem dan contact op met de Nederlandse ambassade in Bakoe:

Nederlandse ambassade in Bakoemevrouw Günel MakhmudovaE: gunel.makhmudova@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Baku Expo Center
515, H. Aliyev ave., Surakhani district
AZ1050 Bakoe

Datum

Wo 15 mei 2019 - 17 mei 2019

Kosten

  • Deelname aan het Holland Paviljoen kost € 2.500
  • Meld u aan vóór 1 maart