Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo

Doet u zaken in de pluimvee-, vee- of zuivelsector? Heeft u interesse in een van de grootste melkproducerende landen? Neem dan van 5 tot en met 7 juli deel aan het Holland Paviljoen tijdens de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock (PPDL) Expo in Karachi.

Deze 2e PPDL-Expo is een platform dat de belangrijkste spelers in de pluimvee-, zuivel- en veesector samenbrengt. Bezoekers zijn boeren, producenten van zuivelproducten en consumenten. De Expo richt zich op:

  • Zuivelindustrie
  • Verwerkingsindustrie
  • vee-import
  • Gevogelte
  • Diergezondheid

Holland Paviljoen

Net als vorig jaar organiseert de Nederlandse ambassade een Holland Paviljoen op de beurs, als er voldoende interesse is van Nederlandse bedrijven (minimaal 4). In 2018 namen 6 Nederlandse bedrijven deel. De ambassade neemt de kosten van het Paviljoen op zich.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Pakistan is met ruim 200 miljoen inwoners het 6e land ter wereld qua inwonersaantal. De groeiende stedelijke middenklasse consumeert steeds meer verwerkt voedsel en fastfood. De fastfoodsector groeit jaarlijks met 21%. De pluimveesector groeit met 10–12% per jaar. Pakistanen consumeren per persoon 189 liter melk, waarvan 95% rauwe melk. De komende jaren vindt er een overgang plaats naar verwerkte melk. Pakistan biedt daarmee grote kansen voor Nederlandse ondernemers, zeker nu de veiligheidssituatie in het land sterk is verbeterd.

Deelname en kosten

Heeft u interesse in deelname aan het Holland Paviljoen? Meld u aan per e-mail Externe linkvóór 25 maart. Deelname aan het Holland Paviljoen is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Bedrijven betalen hun eigen promotiemateriaal, huur van LED-scherm, etc. Vorig jaar bedroegen die kosten ongeveer € 250.

Meer informatie

Meer informatie over de expo vindt u op de website van de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock ExpoExterne link.

Voor vragen over het Holland Paviljoen neemt u contact op met:Winnie van der WalE: isl-ea@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Karachi Expo Centre
Gulshan-e-Iqbal Main University Road
75300 Karachi

Datum

Vr 5 jul 2019 - 7 jul 2019

Kosten

  • Aanmelden vóór 25 maart
  • Deelname Holland Paviljoen is gratis bij voldoende interesse Nederlandse bedrijven (minstens 4)
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening