Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op Expo Agrofuturo 2019 in Medellín, Colombia

Bent u actief in de agrarische sector en heeft u belangstelling voor de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia u biedt? Meld u dan aan voor deelname aan Colombia's belangrijkste agrobeurs: de Expo Agrofuturo 2019. De beurs vindt plaats van 18 tot en met 20 september in Medellín.

Ook dit jaar organiseren wij een Holland Paviljoen op de Expo Agrofuturo. De vakbeurs verwacht 25.000 professionele bezoekers, ruim 20 deelnemende landen en 350 standhouders. Circulaire landbouw is het belangrijkste thema.

Achtergrond

Colombia heeft bijna 50 miljoen consumenten, een schat aan natuurlijke hulpbronnen, en is de 3e economie van Latijns-Amerika. Met een groei van 4,8% in 2018 wordt de agrarische sector gezien als de motor voor de toekomstige groei van de Colombiaanse economie.

Landbouwproductie

De Food and Agricultural Organization (FAO) omschrijft Colombia als een van de 7 landen waar de landbouwproductie nog kan toenemen om de wereldbevolking ook in de toekomst te kunnen blijven voeden. Van de beschikbare landbouwgrond wordt momenteel minder dan een kwart gebruikt. Er is nog veel ruimte voor uitbreiding van het landbouwareaal.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Transformatie en modernisering van de Colombiaanse landbouwsector is noodzakelijk. Veelbelovende sectoren zijn de tuinbouwsector, de dierlijke productiesector, na-oogsttechnologie en logistiek & transport.

Holland Paviljoen

Ook dit jaar organiseren wij een Holland Paviljoen op de Expo Agrofuturo. De beurs heeft dit jaar als centrale thema's: circulaire landbouw, het sluiten van kringlopen en het reduceren van verliezen. Vooral bedrijven die met hun technologie, oplossingen en kennis een bijdrage leveren aan de circulaire landbouw worden aangemoedigd om deel te nemen.

Waarom deelnemen?

  • Als deelnemer krijgt u waardevolle inzichten in de handelsmogelijkheden in Colombia en de marktontwikkelingen binnen de agrosector;
  • U versterkt en vergroot uw zakelijke netwerk in Colombia. U komt in contact met producenten, vertegenwoordigers en distributeurs;
  • U bent aanwezig op de belangrijkste agrobeurs in Colombia met 25.000 professionele bezoekers, met een focus op technologie, kennis en innovatie.

Deelname en kosten

Deelname aan deze beurs kan op 2 manieren:

  • Beursdeelname met een individuele stand van ca. 8 m2 in het Holland Paviljoen. Kosten bedragen € 1.500 exclusief btw per bedrijf. Dit is inclusief een individuele bedrijfsstand met basisinrichting (structuur/wanden, logo, tafel en stoelen, verlichting en stroomvoorziening). Er zijn maximaal 8 individuele stands beschikbaar (op volgorde van binnenkomst aanmeldingen).
  • Deelname via de Holland Lounge van het Holland Paviljoen. U maakt gebruik van de collectieve Holland Lounge. Uw logo is zichtbaar, uw bedrijfsvideo's worden getoond en u kunt gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten. Kosten bedragen € 500 exclusief btw per bedrijf. U krijgt hiervoor: individuele matchmaking, veldbezoek, netwerkreceptie, toegang tot de beurs en mogelijkheid om uw organisatie te profileren in de Holland Lounge.

Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Holland House Colombia doet een suggestie voor uw reis en verblijf.

Veldbezoek

Bij voldoende interesse wordt er op 17 september (de dag voor de start van de beurs) een veldbezoek georganiseerd aan enkele toonaangevende bedrijven in de omgeving van Medellín.

Aanmelden

Meld u aan vóór 31 mei. Informatie over de beurs vindt u op Expo AgrofuturoExterne link.

Voor aanmelden of informatie over het Holland Paviljoen, neem contact op met:

Patricia de VriesLandbouwraad Colombia, Nederlandse ambassade in BogotáE: bog-lnv@minbuza.nlExterne linkT: +57 1638 4212

of:

Jan Willem van BokhovenHolland House ColombiaE: jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.comExterne linkT: +57 1744 9566

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Medellin

Datum

Wo 18 sep 2019 - 20 sep 2019

Kosten

  • Meld u aan vóór 31 mei
  • Deelname met individuele stand in Holland Paviljoen kost € 1.500 excl. btw (8 stands beschikbaar)
  • Deelname via Holland Lounge van het Holland Paviljoen kost € 500 excl. btw
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening