Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op Food Matters Live

Doet u zaken op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid? En wilt u in contact komen met potentiële partners en klanten in het Verenigd Koninkrijk? Boek dan een stand in het Holland Paviljoen tijdens Food Matters Live, van 20 tot en met 22 november in Londen.

Dit jaar is de vijfde editie van de beurs Food Matters Live in ExCel London. Op het Holland Paviljoen, gesteund door de Nederlandse ambassade, presenteren Nederlandse bedrijven hun natuurlijke, biologische en voedzame producten of functionele voedingssupplementen aan Britse inkopers uit de retail- en foodservicesector.

Internationale beurs

Food Matters Live richt zich op de relatie tussen voeding, gezondheid en duurzaamheid. Met meer dan 16.000 bezoekers, 800 standhouders en 400 sprekers biedt de beurs een unieke mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen met potentiële partners en klanten in het Verenigd Koninkrijk.

Britse markt

De Britse markt biedt volop kansen voor Nederlandse producenten, die met gebruik van slimme technologieën inspelen op de toenemende vraag naar gezonde, smaakvolle en duurzame voeding. Het Holland Paviljoen is daarom dit jaar weer aanwezig op Food Matters Live, om innovatieve Nederlandse producten te laten zien die voldoen aan de hoogste standaarden.

Holland Paviljoen

Boekt u een stand in het Holland Paviljoen dan profiteert u van de gezamenlijke Holland Lounge, gesponsord door de Nederlandse ambassade. Ook kunt u zich gratis aanmelden voor een Meet the BuyerExterne link-pakket.

Kosten en deelname

Een stand in het Holland Paviljoen kost £ 454 per m2. Hierbij geldt een minimum van 6m2.

Wilt u deelnemen? Meld u dan aan per e-mailExterne link vóór 1 oktober. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Meer informatie

Bekijk de brochure over het Holland PaviljoenExterne link (pdf, Engelstalig). Kijk op de website van Food Matters LiveExterne link voor meer informatie over de beurs.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Landbouwteam Nederlandse ambassade in LondenT: (+44) 20 7590 3279E: lon-lnv@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

London ExCeL, Royal Victoria Dock
1 Western Gateway
E16 1XL Londen

Datum

Di 20 nov 2018 - 22 nov 2018

Kosten

  • Meld u aan per e-mail vóór 1 oktober
  • Een stand kost £ 454 per m2 met een minimum van 6m2
  • Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt