Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Paviljoen op Saudi AQUAculture

Bent u ondernemer in de aquacultuur en wilt u uw netwerk versterken binnen de Golfregio? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen tijdens de Saudi AQUAculture in Riyad, Saoedi-Arabië.

Een van de prioriteiten van de Saoedische overheid is het ontwikkelen en moderniseren van de aquacultuursector. Het Saoedische ministerie van milieu, water en landbouw voert deze plannen uit samen met de Saudi Aquaculture Society. Dat biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven die in deze sector werken.

Saudi AQUAculture

Op de Saudi Aquaculture beurs, onderdeel van de Saudi Agriculture beursExterne link, kunt u de markt verkennen en ondernemers ontmoeten die producten leveren op het gebied van de aquacultuur. U kunt uw netwerk opbouwen of versterken en inzicht krijgen in het zakenklimaat in Saoedi-Arabië en de Golfregio. Daarnaast organiseert de ambassade een netwerkreceptie waarbij u potentiële zakenpartners kunt spreken.

Holland Paviljoen

Als Nederlands bedrijf kunt u gebruik maken van het Holland Paviljoen op de beurs. Tijdens de beurs kunt u in het Holland Paviljoen uw digitale of papieren catalogi verspreiden, video's presenteren en giveaways uitdelen. Het Holland Paviljoen heeft een herkenbaar Nederlands uiterlijk en het logo van uw bedrijf kan ook in het ontwerp worden verwerkt.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link vóór 6 augustus 2019. Deelname aan het Holland Paviljoen tijdens de Saudi Aquaculture kost € 500 voor maximaal 2 personen en geeft ook toegang tot de gehele beurs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van Saudi AgricultureExterne link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Landbouwraad GolfstatenExterne linkE: RIY-LNV@minbuza.nlExterne linkT: +966(0)11 4422320

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Riyadh International Convention & Exhibition Center
King Abdullah Rd
12451 Riyad

Datum

Ma 21 okt 2019 - 24 okt 2019

Kosten

  • Meld u aan per e-mail vóór 6 augustus
  • Stand in het Holland Paviljoen kost€ 500 (max 2 personen)