Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Holland Paviljoen op SEMICON Taiwan 2019

Bent u als ondernemer of als kennisinstelling actief in de halfgeleiderindustrie? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op SEMICON Taiwan van 18 tot en met 20 september in Taipei.

SEMICON Taiwan is de belangrijkste beurs voor de fabricage van micro-elektronica, nano-elektronica, MEMS (Micro-Elektromechanische Systemen), fotovoltaïsche technologie en aanverwante hightech-elektronica. Met meer dan 40.000 bezoekers is SEMICON Taiwan de belangrijkste vakbeurs ter wereld voor de halfgeleiderindustrie.

Holland Paviljoen

In voorgaande jaren (2015, 2017 en 2018) was het Holland Paviljoen een groot succes met veel Nederlandse bedrijven. Taiwanese overheidsinstellingen, bedrijven en onderzoekscentra waren zeer enthousiast over het Paviljoen. Nederland kreeg hierdoor veel aandacht in de lokale media.

Nu is er ruimte voor 10-12 Nederlandse bedrijven. Er zijn mogelijlkheden voor matchmaking en bedrijfsbezoeken. Bovendien kunnen ondernemers deelnemen aan het SEMI Leadership VIP Gala diner.

Deelname en kosten

Meld u aan per e-mailExterne link. Deelname aan het Holland Paviljoen kost € 2.950 per bedrijf.

Meer informatie

Alle overige informatie vindt u op de website van BC SEMI NLExterne link. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Diederik van der Toorn, Netherlands Trade & Investment OfficeE: diederikvandertoorn@ntio.org.twExterne link

Organisatie

Business Cluster Semiconductors (BCSEMI NL) organiseert het Holland Paviljoen samen met het Netherlands Trade & Investment Office (NTIO), High Tech NL en de Topsector HTSM.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

  • Meld u aan per e-mail
  • Deelname kost € 2.950