Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Holland Paviljoen tijdens Waste Expo Australia 2019

Bent u een innovatieve ondernemer op het gebied van afvalverwerking en wilt u internationaal uitbreiden? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen tijdens de Waste Expo Australia 2019, de grootste afvalverwerkingsbeurs van Australië.

Sinds kort staat afvalverwerking hoog op de agenda bij Australische overheden. Er zijn namelijk minder mogelijkheden om het Australische afval naar China te verschepen, vanwege veranderingen in de Chinese wetgeving. De afvalmarkt is daardoor sterk in ontwikkeling.

Waste Expo Australia

Na een succesvolle beurs in 2018 vindt in oktober weer de afvalverwerkingsbeurs Waste Expo AustraliaExterne link plaats. Herman Huisman, expert op het gebied van afvalbeleid, was in 2018 keynote speaker. De beurs wordt dit jaar geopend door de Australische federale minister van Milieu en Energie en de statelijke minister voor Energie, Milieu en Klimaatverandering.

Deelname en kosten

De beurs richt zich op de onderwerpen:

  • stortplaatsen & verwerkingsstations
  • afvalinzameling
  • recycling
  • energie uit afval

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Verschillende delen van Australië gebruiken Nederland als voorbeeldland voor het optimaliseren van het afvalverwerkingsproces. Er is veel belangstelling voor bedrijven en organisaties uit Nederland die innovatieve oplossingen kunnen bieden.

Holland Paviljoen

Het Nederlandse ambassadenetwerk organiseert voor Nederlandse bedrijven een Holland Paviljoen. Dit biedt de kans om kennis, initiatieven en innovaties te presenteren aan circa 3.500 bezoekers. Nederlandse bedrijven kunnen in contact worden gebracht met mogelijke Australische partners.

Meld u aan per e-mailExterne link. Een stand in het Holland Paviljoen kost € 1.500 per bedrijf. Toegang tot de beurs is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Consulaat-generaal in SydneyE: SYD-EZ@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • Meld u aan per e-mail
  • Stand in het Holland Paviljoen kost € 1500 per bedrijf
  • Toegang tot de beurs is gratis