Horizon Europe workshops: impact! (22 juni)

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Voor wie?

U bent projectcoƶrdinator of als partner betrokken bij het projectontwerp en wilt weten hoe u een projectvoorstel opstelt vanuit het perspectief van impact.

Meer informatie

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Lees meer over de Horizon Europe workshop: impact! op onze Engelstalige website.

Al aangemeld? U ontvangt een automatische bevestigingsmail na uw inschrijving. Let op: dit is een voorlopige bevestiging, nog geen garantie tot deelname. Een week voor de workshop ontvangt u een definitieve bevestiging met een link naar het webinar.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie op de Engelstalige informatiepagina nog vragen? Neem dan contact op met teamiris@rvo.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 22 jun 2021 9:30 uur

Deelname is gratis

Direct aanmelden