Horizon Europe workshops: impact! (26 oktober)

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Voor wie?

U bent projectcoƶrdinator of als partner betrokken bij het projectontwerp en wilt weten hoe u een projectvoorstel opstelt vanuit het perspectief van impact.

Meer informatie

De voertaal tijdens de workshop is Engels. De workshop is online en deelname is gratis.

Lees meer over de Horizon Europe workshop: impact! op onze Engelstalige website.

Heeft u zich aangemeld? U ontvangt een automatische bevestigingsmail na uw inschrijving. Let op: dit is een voorlopige bevestiging en nog geen garantie tot deelname. Een week voor de workshop ontvangt u een definitieve bevestiging met een link naar het webinar.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie op de Engelstalige informatiepagina nog vragen? Neem dan contact op met teamiris@rvo.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 26 okt 2021 9:30 uur

Deelname is gratis

Direct aanmelden