Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Horizon2020 Health: Informatie en matchmaking bijeenkomst, 3-4 juli

Bent u ondernemer of onderzoeker en zoekt u naar informatie over de nieuwe calls en partners voor Horizon 2020 projectvoorstellen voor de onderwerpen in ‘Gezondheid, demografische veranderingen en welzijn?’ Kom dan op 3 en 4 juli 2019 naar Brussel en ontmoet uw collega’s.

Op 3 juli is de Open Info Day en op 4 juli de Partnering Day.

3 juli: Open Info Day - Charlemagne building

Met het thema: ‘Betere gezondheid voor iedereen’ richt Horizon 2020's Societal Challenge 1 Gezondheid, demografische veranderingen en welzijnExterne link (Health, demographic change and wellbeing) zich op:• Gezondheid en zorg op maat• Besmettelijke ziekten en verbeteren van gezondheid wereldwijd• Innovatieve en duurzame zorgsystemen• Effecten van omgeving (inclusief klimaatverandering) op gezondheid• Digitale transformatie• Cybersecurity in gezondheid en zorg

Lees meer over hoe u zich aanmeldtExterne link.

4 juli: Partnering Day - Crowne Plaza Brussels - Le Palace

Het grootste gedeelte van de dag is gereserveerd voor 1-op-1 gesprekken tussen bedrijven, universiteiten, patiëntenorganisaties en onderzoeksinstituten. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw projectidee te pitchen in een presentatie van 5 minuten.Dit evenement richt zich op mkb en grootbedrijf, universiteiten, onderzoeksinstituten en patiëntenorganisaties in Europa. Het wordt georganiseerd door het netwerk van Horizon2020 Health National Contact Points en het Enterprise Europe Network. Deelname is gratis.

De online selectie van gesprekspartners loopt van 5 tot 26 juni. U ontvangt de voorlopige agenda op 1 juli.

Aanmelden voor deze partneringExterne link kan tot 31 mei. Op de aanmeldpagina ziet u ook welke andere deelnemers zich intussen hebben aangemeld.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Tonnie Rijkers of Andree Schram via emailadres horizon.health@rvo.nlExterne link of Michelle Lemmers, email: michelle.lemmers@rvo.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

Deelname is gratis