IEA Internationale Conferentie Warmtepompen 2021

Deel kennis en ervaringen en zie de 'state-of-the-art' in warmtepomptechnologie op de 13de Heat Pump Conference op Jeju Island in Zuid-Korea. Het Internationale Energie Agentschap (IEA) organiseert daar de conferentie met het thema 'Warmtepompen – een missie voor de groene wereld'.

Warmtepompen zijn belangrijk om onze CO2-uitstoot voldoende te verminderen om de Nederlandse en internationale klimaatdoelen te halen. Het programma van de 13de IEA Heat Pump Conference krijgt onder druk van de COVID-19-pandemie een hybride karakter. Hierdoor is het uitgebreide programma zowel fysiek als digitaal mee te maken. Ook voor vraaggesprekken, discussies en presentaties van onderzoeken worden de mogelijkheden van digitale platfora maximaal benut.

Voor wie?

Deze conferentie is met name interessant voor onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers die zich met het onderzoeken, ontwikkelen en toepassen van warmtepomptechnologie bezighouden.

Programma

Op 26 april trappen hoogwaardige sprekers vanuit de IEA en het internationale expertiseveld van warmtepomptechnologie de conferentie af. Na deze plenaire opening volgen drie dagen lang meerdere presentaties, waarbij allerlei relevante onderwerpen aan bod komen, beschreven in 206 hoogstaande papers (documenten). Meer informatie over het programma vindt u op de website van de conferentie.

Meld u aan

Meld je nu alvast aan voor deze conferentie. Er gelden verschillende prijzen voor fysieke dan wel digitaal aansluitende deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de registratielink.

Meer weten?

Wij nemen deel aan de warmtepompenwerkgroep van de IEA en zijn een van de partners van deze conferentie. Voor meer informatie over de IEA warmtepompenwerkgroep gaat u naar www.heatpumpingtechnologies.org.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Fysiek en Online

Datum

Ma 26 apr 2021 - 29 apr 2021

Tijd

9:30 uur

Lees meer over de toegangsprijzen.

Direct aanmelden