MenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Impulskamers 3e ronde Impulsaanpak winkelgebieden

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Aanmelden en afspraak

Komt u naar een impulskamer? Vul dan onderstaand deelnameformulier en indieningsspreadsheet zo volledig mogelijk in. Stuur ze daarna in een e-mail naar iw@rvo.nl.

Tijdens de impulskamer bespreekt u het concept van uw projectaanvraag met ons expertteam. Voor de experts is het fijn als u uw project toelicht in een presentatie van 10-15 minuten.

Let op: is uw project in de 2e ronde al besproken in een impulskamer? Dan mag u niet nog eens aan de impulskamers meedoen. U mag voor dit project wel een aanvraag indienen in de 3e ronde Impulsaanpak winkelgebieden. Ook mag u gebruikmaken van andere vormen van ondersteuning. Stuur daarvoor een e-mail naar iw@rvo.nl.

Eerst webinar terugkijken?

Donderdag 11 mei organiseerden wij een webinar. Hierin gingen wij in op de verwachtingen van de Adviescommissie. Daarnaast deelde André Gout van gemeente Heerenveen zijn tips. U kijkt het webinar via onderstaande link terug op YouTube.

Webinar van 11 mei 2023

Over Impulsaanpak winkelgebieden

De retail in winkelgebieden staat in binnensteden en kernen sterk onder druk. Door structurele leegstand dreigt verloedering. Met de regeling Impulsaanpak winkelgebieden zorgen gemeenten voor herstructurering en transformatie.

Meer weten?

Impulsaanpak winkelgebieden

Naar boven