Impulskamers Woningbouwimpuls tranche 4

De impulskamers vinden plaats van maandag 13 juni tot en met vrijdag 1 juli 2022, met elke dag 5 tijdslots. Uw afspraak duurt 1 uur. Alles wat wij met u bespreken in de impulskamer is vertrouwelijk. Het gesprek speelt geen rol bij de beoordeling en toewijzing van uw aanvraag.

Voor wie?

De impulskamers zijn gericht op gemeenten die overwegen een aanvraag in te dienen voor de 4e tranche van de Woningbouwimpuls.

Kosten en deelname

U kunt zich nu aanmelden voor een impulskamer. Aanmelden kan nog de gehele maand juni of tot alle tijdslots gevuld zijn. Een gemeente kan maximaal 2 projecten aanmelden die niet eerder in impulskamer zijn besproken. Als het aantal aanmeldingen het aantal tijdslots overstijgt, heeft elke gemeente recht op één impulskamer. Zo kan elke gemeente aan een impulskamer deelnemen. Deelname is gratis.

Webinars

  • Op 25 mei 2022 heeft een webinar plaatsgevonden waarin uitleg is gegeven over de inhoud van de regeling. De opname van dit webinar komt beschikbaar via de RVO-webpagina van de Woningbouwimpuls. Daar is ook informatie te vinden over het proces rondom de openstelling van de 4e tranche.
  • Binnenkort komt op die pagina van de Woningbouwimpuls een instructievideo over de indieningsspreadsheet.
  • Daarnaast vindt op 5 juli 2022 een 2e webinar plaats. Daarin staan wij onder andere stil bij vragen die veel voorkwamen tijdens de impulskamers. Daarnaast is er ruimte voor vragen over het aanvraagformulier en de indieningsspreadsheet. Voor het webinar van 5 juli kunt u zich binnenkort aanmelden. Daarover komt een bericht op de webpagina Woningbouwimpuls.

Meer weten?

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1