Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Industriële cursus batterijen en brandstofcellen

Energieopslag is een hot item met ongekende groeimogelijkheden voor Nederland. Wilt u zich als energie-expert laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van batterijen en brandstofcellen? Kom dan naar de cursus op 25 en 26 november in Wezep/Zwolle.

Deze cursus wordt georganiseerd door Dr. Ten in samenwerking met experts uit binnen- en buitenland.

Meer kennis en kunde van energieopslag

De ontwikkelingen in energieopslag gaan razendsnel. Er komen steeds meer batterijtypen met steeds meer technologische combinaties. Hoewel Nederland goede initiatieven kent in batterijresearch en brandstofcellen, lopen we internationaal en industrieel gezien achter. Deze cursus beoogt dan ook om de kennis en kunde rondom energieopslag te vergroten. U krijgt een praktische helikopterview op het wereldwijde speelveld.

Voor wie

De cursus is interessant voor researchers, productontwikkelaars, installateurs, marketeers en leidinggevenden uit overheid en bedrijfsleven.

Programma

In deze Engelstalige cursus komen nagenoeg alle state-of-the art batterijtechnologieën aan de orde, net als de marktspelers, business trends en prijzen. Bovendien krijgt u inzicht in de opschaling van academische R&D naar nieuwe prototypen.

Bekijk het complete programmaExterne link op de website van Dr. Ten. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Wezep/Zwolle

Datum

Ma 25 nov 2019 - 26 nov 2019

Tijd

8:30 uur

Kosten

De deelnamekosten zijn € 910,- (exclusief btw).