Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Informatiebijeenkomst CEF Transport Call 2023

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Voor wie?

Deze informatiebijeenkomst is voor Nederlandse partijen die mogelijk subsidie willen aanvragen voor hun infrastructuurproject. Dat zijn overheden (Rijk, provincies, gemeenten) en het bedrijfsleven (bijvoorbeeld havenbedrijven, industriële, logistieke en dienstverlenende bedrijven).

Inzicht in mogelijkheden en kansen

Wilt u het Trans-Europese Transportnetwerk (TEN-T) helpen verbeteren? Door bijvoorbeeld verbeteringen aan havens, spoorwegen, of digitaal verkeersmanagement? Of wilt u de uitrol van laadpunten voor waterstof en elektriciteit voor openbaar vervoer verbeteren?

Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen vanuit Connecting Europe Facility (CEF) Transport. De subsidieoproep ('call') van het Europese Agentschap European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency (CINEA) opent in september.

Programma informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we u wat de mogelijkheden zijn om de subsidie aan te vragen, en wat u verder nodig heeft voor een succesvolle aanvraag. Ook kijken we terug op de vorige subsidieoproepen. Daarna kijken we vooruit naar de mogelijkheden in de volgende jaren. En bespreken we de overlap met andere EU-fondsen.

Het uitgebreide programma volgt binnenkort op deze pagina na de openstelling van de subsidieoproep.

Thursday, 26 October

  • 13:00 – 13:30 hourInloop
  • 13:30 – 16:30 hourProgramma: prioriteiten call, evaluatieproces en criteria, aanvraagproces, geleerde lessen uit calls
  • Afsluiting en borrel

Meer informatie?

Connecting Europe Facility (CEF) Transport

Naar boven