Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Informatiebijeenkomst CEF Transport Call 2023

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Voor wie?

Deze informatiebijeenkomst is voor Nederlandse partijen die subsidie willen aanvragen voor hun infrastructuurproject. Dat zijn overheden (Rijk, provincies, gemeenten) en het bedrijfsleven (bijvoorbeeld havenbedrijven, industriële, logistieke en dienstverlenende bedrijven).

Inzicht in mogelijkheden en kansen

Wilt u het Trans-Europese Transportnetwerk (TEN-T) helpen verbeteren? Door bijvoorbeeld verbeteringen aan havens, spoorwegen, of digitaal verkeersmanagement? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een financiële bijdrage aanvragen vanuit Connecting Europe Facility (CEF) Transport. De subsidieoproep ('call') van het Europese Agentschap European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency (CINEA) ging op 26 september open.

Programma informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt Evert Mink (projectmanager CINEA) wat de mogelijkheden zijn om de subsidie aan te vragen. En wat u verder nodig heeft voor een succesvolle aanvraag. Ook behandelen we lessen uit de praktijk en is er ruimte om vragen te stellen.

Thursday, 26 October

  • 13:00 – 13:30 hourInloop
  • 13:30 – 16:30 hourProgramma: prioriteiten call, evaluatieproces en criteria, aanvraagproces, lessen uit de praktijk
  • Afsluiting en borrel

Meer informatie?

Connecting Europe Facility (CEF) Transport

Naar boven