Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Informatiebijeenkomst Eurostars

Bent u mkb-ondernemer in de high tech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Werkt u daarbij samen met partners in andere landen of wilt u dit in toekomst gaan doen? Dan is Eurostars misschien een interessante subsidie voor u. Wilt u meer weten over Eurostars? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 26 november!

Door de grote interesse in deze informatiebijeenkomst organiseren we op 29 november een tweede bijeenkomstExterne link.

Voor wie

We organiseren de bijeenkomst voor innovatieve mkb’ers en/of onderzoekers die van plan zijn om bij de komende call (sluitingsdatum 13 februari 2020) of de daaropvolgende call (september 2020) een projectvoorstel in te dienen. Subsidieadviseurs zijn ook welkom.

Voorlopig programma

Lees voor de bijeenkomst alvast onze webpagina over eurostarsExterne link. Wij laten in het programma veel ruimte voor vragen vanuit de zaal.

Voorlopig programma van de bijeenkomst:1. Introductie Eurostarsprogramma a. Feiten b. Punten van aandacht voor de indiening c. Hoe werkt de evaluatie van de projectvoorstellen? d. Wat zijn succesfactoren? e. Hoe het team bij RVO.nl u kan helpen2. Vragen vanuit de zaal aangevuld met veelgestelde vragen 3. Borrel

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden, de bijeenkomst is vol.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Di 26 nov 2019 15:30 uur

Kosten

Gratis