Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Informatiebijeenkomst in Utrecht over Holland e-Mobility House op EVS32 Lyon

Bent u actief op het gebied van e-mobility? En wilt u zakendoen in Frankrijk? Kom dan op 12 februari naar Utrecht voor de informatiebijeenkomst over het Holland e-Mobility House op het Electric Vehicle Symposium (EVS32) in Lyon.

De informatiebijeenkomst in Utrecht is bedoeld om u als marktpartij te informeren over het Electric Vehicle Symposium (EVS32), het Holland Paviljoen, de evenementen en alle andere mogelijkheden. Tijdens dit evenement inventariseren wij uw wensen. U kunt ook een pitch geven, waarin u aangeeft wat uw verwachtingen zijn voor EVS32 en met welke producten en diensten u zich wilt profileren.

Electric Vehicle Symposium & Exhibition

Het jaarlijks terugkerend Electric Vehicle Symposium (EVS32)Externe link in Lyon is een toonaangevende beurs en congres voor partijen die actief zijn binnen Zero Emissie Vervoer. EVS is inmiddels uitgegroeid tot hét ontmoetingsevenement voor de EV-industrie. Producenten, gebruikers en beslissers laten zich informeren over en inspireren door de nieuwste trends, ontwikkelingen en toepassingen. Dit biedt volop kansen voor Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Holland Paviljoen

Nederland zal op het beursgedeelte bij EVS32 een paviljoen inrichten van 200 m2, met als centraal thema 'Zero Emission Transport'.

Hier presenteren Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden zich internationaal op het gebied van zero emissie mobiliteit, en specifiek op elektrische mobiliteit. Er is ruimte voor presentaties, netwerkborrels en matchmaking. U kunt in het paviljoen eenvoudig contacten leggen en uw netwerkgesprekken voeren met potentiële zaken- en kennispartners in deze kansrijke wereldwijde groeimarkt.

Programma

TijdOnderdeel
15:00 - 16:00 uurToelichting op EVS32 (doelstelling, organisatie)
16:00 - 17:00 uurVerwachtingen aanwezigen en korte pitch per bedrijf
17:00 - 17:15 uurSamenvatting en planning
17:15 - 18:00 uurBorrel

Aanmelden en kosten

Meld u per e-mail aanExterne link voor deze informatiebijeenkomst. Deelname is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Hielke SchurerE: hielke.schurer@rvo.nlExterne linkT: 06 1558 6549

Organisatie

Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), gemeente Amsterdam, gemeente Rotterdam, gemeente Utrecht en Automotive NL.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Deelname is gratis