Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Informatiebijeenkomst MMIP 8 maart

Kom naar de Informatiebijeenkomst MMIP op 8 maart over de Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's. Het subsidieprogramma richt zich op het bereiken van een aardgasvrije gebouwde omgeving.

U krijgt tijdens de bijeenkomst praktische informatie over de subsidie. Ook krijgt u de gelegenheid uw projectidee te toetsen in een gesprek. We zetten ons er ook voor in om u in contact te brengen met mogelijke samenwerkingspartners, ter plekke of later.

Bent u een kennisinstelling of werkt u in de bouwsector en wilt u samen met minimaal 4 ondernemingen binnen een consortium werken aan aardgasvrije woningen? Dan komt u in aanmerking voor deze subsidie Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's - MMIP. De subsidie gaat open vanaf 15 april t/m 10 september 2019.

Het overkoepelende doel is om in 2025 te komen tot een situatie waarbij er voor vrijwel alle gebouwtypen in de gebouwde omgeving goed werkende klimaatneutrale energiesystemen beschikbaar zijn die op grote schaal geproduceerd kunnen worden. De regeling is onderdeel van het Klimaatakkoord.

Tijden en locatie

  • Vrijdag 8 maart 2019
  • Inloop - 13:30 uur
  • Start programma 14:00 uur - 17.30 uur
  • Mediaplaza - Jaarbeurs Utrecht

Meld u aan!

De aanmelding is geopend. Meld u nu aan via het formulier.Externe link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Datum

Vr 8 mrt 2019

Tijd

13:30 - 17:30 uur

Kosten

gratis