Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Informatiebijeenkomst MOOI: gebouwde omgeving

Bent u betrokken bij innovaties binnen de gebouwde omgeving? Op dinsdagmiddag 18 februari organiseert RVO in Utrecht een bijeenkomst over onze ondersteuningsmogelijkheden. Centraal hierbij staat de regeling 'Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI)'.

De MOOI-regeling ondersteunt integrale oplossingen die bijdragen aan de klimaatdoelen. De subsidie richt zich op 4 thema’s: 'Wind op zee', 'Hernieuwbare elektriciteit op land', 'Gebouwde omgeving' en de 'Industrie'.

Voor projecten binnen de 'Gebouwde omgeving' is € 27 miljoen aan subsidie beschikbaar. Projecten kunnen in 2020 subsidie aanvragen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor partijen die zich bezighouden met innovaties binnen de gebouwde omgeving. In consortia willen ze hieraan samenwerken met partners uit verschillende disciplines.

Programma (voorlopig)

Ontvangst vanaf 13:00 uur (inhoudelijk programma: 13:30 uur)

  • U maakt kennis met de financiële kansen die de MOOI-regeling biedt voor consortia die investeren in innovaties voor de gebouwde omgeving.
  • U hoort alles over andere innovatieregelingen voor energie in de gebouwde omgeving, zoals over DEI+ Aardgasvrij.
  • U krijgt volop gelegenheid om te netwerken met potentiële partners voor een consortium of u gaat één op één in gesprek met RVO, TKI Urban Energy en BTIC over onze ondersteuningsmogelijkheden.

Afsluiting met netwerkborrel: vanaf ongeveer 15:45 uur

Aanmelden

  • U kunt zich online niet meer aanmelden. Wilt u toch nog deelnemen? Kom dan op 18 februari voor aanvang naar de registratiebalie in de Jaarbeurs Utrecht.
  • Bent u toch verhinderd voor deze bijeenkomst? Meld u dan af via de persoonlijke link in uw toegangsbewijs.

Meer weten?

Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI)Externe link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Media Plaza Jaarbeurs
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Datum

Di 18 feb 2020 13:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.