Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Informatiebijeenkomst Nationale Agenda Laadinfrastructuur

Kom op 14 juni in Utrecht naar de informatiebijeenkomst over de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL). Deze agenda wil mogelijk maken dat iedereen in de toekomst elektrisch kan rijden en dat er een goede laadinfrastructuur is.

Het kabinet wil dat in 2030 alle nieuw verkochte auto’s zero emissie zijn. In het Ontwerp Klimaatakkoord staan maatregelen om CO2-reductie te bereiken. En om de overgang naar emissievrij vorm te geven.

De Nationale Agenda Laadinfrastructuur is een belangrijke factor om dit te bereiken. De agenda moet de komende jaren zorgen dat de laadinfrastructuur geen belemmering vormt voor de uitrol van elektrisch vervoer

Huidige en toekomstige ontwikkelingen

De betrokken partijen praten u bij over de laatste ontwikkelingen en acties. Ook kijken we naar de toekomst. We horen graag hoe u daartegenaan kijkt. Bent u benieuwd waar de kansen liggen voor het uitrollen van laadinfrastructuur? Hoe de voorgestelde acties tot stand zijn gekomen? Wilt u denken over welke gevolgen deze mogelijk hebben voor verschillende belanghebbenden?

Aanmelding gesloten

De aanmelding is gesloten. U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

Samenwerkende partijen

Binnen de NAL werkten partijen een voorstel voor het organiseren en uitrollen van laadinfrastructuur. Het gaat om NKL, de NVDE, de vereniging DOET, ElaadNL, RAI Vereniging, eViolin, Evofenedex, Automotive NL, VNG, G4 steden, IPO, MRA-E, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en RVO.nl.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Exacte locatie volgt binnenkort
Utrecht

Datum

Vr 14 jun 2019 12:30 uur

Kosten

Gratis