Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Informatiebijeenkomst Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw 2019 (Groningen)

Actief in de scheepsnieuwbouw, -ombouw of offshoreconstructies? Bezig met de marktintroductie van duurzame innovaties in de branche? Dan is de Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS) misschien iets voor uw bedrijf. Meer weten? Kom naar één van onze informatiebijeenkomsten.

Voor het derde opeenvolgende jaar is er budget beschikbaar voor aanvragen van subsidie. De regelingExterne link is inhoudelijk gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Naar verwachting staat de regeling op 15 mei 2019 9.00 uur open voor indienen van aanvragen.

Om u goed voor te bereiden voor het indienen van kwalitatief goede aanvragen, organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) 2 informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten lichten we de SDS-regeling toe, met aandacht voor het aanvraagproces en tips om de kwaliteit van uw aanvraag te verhogen. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid om vragen te stellen, ook één op één met RVO-adviseurs.Meer weten hierover? Kom naar de informatiebijeenkomst en laat u informeren over de voorwaarden en het aanvraagproces.

Lees meer over de evenementen op de site van NMTExterne link.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online aanmeldformulierExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Provinciehuis Groningen
Jansstraat 4
9712 JN Groningen

Datum

Wo 27 mrt 2019 12:00 uur

Kosten

Deelname is gratis