Informatiedag Europees Defensiefonds

Bent u geïnteresseerd in het Europees Defensiefonds (EDF)? En werkt u met innovatieve technologie die mogelijk interessant is voor de defensiesector? Meld u dan aan voor de EDF-informatiedag op 27 oktober.

Dit evenement is voor alle geïnteresseerde publieke en private organisaties die interesse hebben in deelname aan het Europees Defensiefonds. Het maakt niet uit of u veel, weinig of geen ervaring heeft in de defensiesector.

Nadruk op midden- en kleinbedrijf

De Europese Commissie (EC) wil graag gebruik maken van de mogelijkheden van mkb’ers om de defensiesector te vernieuwen en versterken, en daarbij de positie van mkb’ers internationaal te versterken.

De meeste informatie tijdens de EDF-informatiedag is gericht op mkb’ers. Zoals workshops en de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen die relevant zijn voor uw organisatie.

Programma

De voertaal van dit evenement is Engels.

Lees meer over het programma op onze Engelstalige informatiepagina.

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier op onze Engelstalige informatiepagina. U kunt zich aanmelden tot maandagochtend, 25 oktober, 9.00 uur.

Coronaregels

Voor de organisatie van dit event volgen wij de coronaregels en maatregelen van de Nederlandse overheid, en de directe consequenties van deze maatregelen.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem contact op met één van onze adviseurs:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Datum

Wo 27 okt 2021 13:00 uur

Deelname is gratis

Direct aanmelden