Zoeken

Innovatiematchmaking Europees Defensie Fonds Griekenland - Nederland

Samen met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Nederlandse Industrieën voor Defensie en Veiligheid nodigen wij uit voor deze matchmaking om de Nederlands-Griekse defensiesamenwerking te stimuleren in het kader van het Europees Defensiefonds (EDF). Als afsluiting van het evenement is er een netwerkreceptie bij de Nederlandse ambassadeur in Griekenland.

Meer informatie en aanmelden

Ontdek nieuwe technologieën, breid uw netwerk uit en stimuleer de samenwerking tussen Nederland en Griekenland op defensiegebied. Mis deze kans niet, lees meer en schrijf u nu in op de matchmakingpagina.

De matchmaking is onderdeel van het Partners for International Business-programma Dutch Coalition for Defense and Security (DCDS) in Griekenland.

Internationale defensiebeurs DEFEA

Van 9 tot en met 11 mei 2023 vindt de DEFEA plaats in Athene, Griekenland. De DEFEA is een spraakmakende internationale defensiebeurs waar internationale bedrijven defensiesystemen voor grond-, zee-, lucht- en ruimtevaart, nationale- en cyberveiligheid presenteren.

Het Griekse Ministerie van Nationale Defensie is initiatiefnemer van DEFEA, met deelname van de Hellenic Manufacturers Association of Defense Material (SEPKY). ROTA Exhibitions Griekenland organiseert de beurs.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1