Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Innovatiemissie Cybersecurity Taiwan

Bent u actief op het gebied van cybersecurity én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in Taiwan te verkennen? Ga dan in mei mee met onze cybersecurity innovatiemissie naar Taiwan.

Taiwan is net zoals Nederland volop aan het digitaliseren. Aan de ene kant biedt deze ontwikkeling voordelen op het gebied van werkgelegenheid en economische groei. Aan de andere kant brengt het ook veel digitale gevaren met zich mee. Het aantal doelgerichte cyberaanvallen op zowel publieke als private organisaties is de afgelopen jaren enorm gestegen. De criminelen worden bovendien steeds professioneler, wat het moeilijker maakt voor overheden en bedrijven om cyberaanvallen te detecteren en te blokkeren. De Taiwanese overheid heeft cybersecurity daarom hoog op de agenda staan. De overheid pompt de komende jaren miljarden euro’s in het vergroten van de cyberveiligheid.

Kansen voor Nederland

Relatief gezien loopt Nederland voorop op het gebied van cybersecurity, bijvoorbeeld bij Internet of Things (IoT)-beveiliging, critical infrastructure-beveiliging, threat hunting en security intelligence platforms. Door deze beveiligingstechnieken toe te passen kan het aantal geslaagde aanvallen omlaag in Taiwan. Nederlandse bedrijven kunnen bovendien gebruikmaken van het Global EPiC Soft-Landing ProgrammeExterne link om te gaan softlanden in Taiwan.

Activiteiten

Tijdens de missie kunt u deelnemen aan de belangrijkste cybersecurityconferentie in Taiwan, The Explore Next Cyber Taiwan 2019Externe link. U ontmoet hier de meeste relevante stakeholders in het cyberdomein en u heeft de mogelijkheid om vooraf eén-op-één gesprekken in te plannen. We organiseren ook extra bedrijfsbezoeken en (netwerk)activiteiten met mogelijke partners in de industrie, de overheid en de topuniversiteiten. Daarnaast organiseren wij inhoudelijke (expert)sessies met een panel/workshop en netwerkrecepties.

Het doel van deze missie

Het doel is om in contact te komen met mogelijke partners/eindgebruikers in Taiwan, de markt te verkennen en de huidige Nederlandse kennis over cybersecurity te positioneren en te verbreden. Daarvoor moeten wij als Nederland aanwezig zijn op deze belangrijke cybersecurityconferentie in Taiwan en ons cybersecuritycluster goed positioneren en presenteren.Als de missie voldoende kansen oplevert, gaan we met geïnteresseerde partijen en de Nederlandse overheid verkennen welk vervolg we aan deze missie geven.

Voor wie

Bij voorkeur R&D managers, CTO’s, CEO’s en businessdevelopmentmanagers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen, mogelijk aangevuld met overheidsvertegenwoordigers.

Programma

Het missieprogrammaExterne link is in ontwikkeling. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de specifieke wensen van de deelnemers.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn € 250 exclusief btw per persoon. Deelname is inclusief:

  • collectief programma
  • transfers van en naar programmaonderdelen
  • lunch en diners indien vermeld in het programma

Deelname is exclusief:

  • reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten)
  • alle individuele kosten.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vragen?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Taipei

Datum

Zo 19 mei 2019 - 24 mei 2019

Kosten

Deelnamekosten zijn € 250 exclusief btw