Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Innovatiemissie fotonica naar China

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met China? Ga dan in maart mee met onze fotonica innovatiemissie.

Net zoals een eerdere fotonicainnovatiemissie naar Taiwan in november 2017, zijn de thema’s integrated photonics en fiber optic sensing relevant voor deze missie. Er is echter ook ruimte voor andere onderwerpen. De combinatie met Semicon China kan interessant zijn voor fotonicatoepassingen in de halfgeleiderindustrie. Daarnaast zijn lasers en optische componenten relevant tijdens Laser World of Photonics in Shanghai en in de Optics Valley in Wuhan.

Het doel van de missie is om R&D kansen te identificeren, nieuwe toepassingen te verkennen, en relaties in China op te bouwen en te versterken.

China, 'de fabriek van de wereld', zit midden in een overgang naar een hightech maakland. Daarnaast is het land al jaren koploper op grote infrastructuurprojecten. Dit maakt het een enorme markt voor fotonicaoplossingen zoals fiber optic sensing. Tegelijkertijd is China ook hard bezig eigen technologie te ontwikkelen. Op het gebied van bijvoorbeeld 5G-ontwikkeling loopt China voorop in de wereld, wat weer interessante samenwerkingsmogelijkheden biedt op R&D vlak.

De Nederlandse fotonicasector behoort wereldwijd tot de top op het gebied van bovengenoemde deelgebieden. Innovatiehub PhotonDelta bundelt de kennis en ervaring op het gebied van Integrated Photonics. In de fiber optic sensing heeft Nederland een sterke kennispositie opgebouwd, onder meer in structural health monitoring. In het conceptprogrammaExterne link zijn bedrijfsbezoeken, netwerkactiviteiten, seminars en beursbezoeken ingepland. Vanwege de verschillende focus van integrated photonics en fiber optics sensing, organiseren we de meeste onderdelen parallel.

Graag horen we wat uw wensen zijn.We nemen ze mee in de ontwikkeling van het definitieve programma.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 exclusief btw per persoon. Deelname is inclusief:

  • collectief programma
  • binnenlandse vluchten en treinreizen (vlucht Hongkong naar Wuhan en trein van Wuhan naar Shanghai)
  • transfers van en naar programmaonderdelen
  • lunch en diners indien vermeld in het programma

Deelname is exclusief:

  • reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten)
  • alle individuele kosten

Deelnemen?

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de fotonica innovatiemissie naar China.

Lees ook de Algemene voorwaarden deelname innovatiemissieExterne link. Na aanmelding ontvangt u een voorlopige bevestiging van deelname met belangrijke aanvullende informatie en eventueel een verzoek om aanvullende informatie aan te leveren om de missie verder vorm te geven. Let op: De interesse in deze innovatiemissie is groot en het aantal plaatsen voor deelname beperkt. Daarom selecteren we deelnemers die zo goed mogelijk aansluiten op de doelstellingen van de missie.

Vragen?

Als u vragen heeft over de innovatiemissie, dan kunt u contact opnemen met:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

China: Hong Kong, Wuhan, Shanghai

Datum

Za 16 mrt 2019 - 22 mrt 2019

Kosten

Deelnamekosten zijn € 250 per persoon, exclusief btw