Innovatiemissie High Tech/Smart Industry Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van high tech/smart industry en wilt u gebruik maken van de Eureka financiering voor R&D-projecten met potentiële partners uit Zuid-Korea of andere Eureka landen? Ga dan van 24 tot en met 28 mei 2020 mee met de innovatiemissie naar Zuid-Korea.

Waarom Zuid-Korea?

Zuid-Korea geeft 5% van het Bruto Nationaal Product (BNP) uit aan R&D en heeft een zeer goede infrastructuur. Bovendien heeft het land één van de meest geavanceerde ICT-infrastructuren in de wereld: het 5G-netwerk heeft bijna een landelijke dekking.

De hightechindustrie is een drijvende kracht achter de economische groei van Zuid-Korea. Verschillende takken van deze Koreaanse hightechindustrie willen hun distributieketen (supply chain) van materialen, (sub)-componenten en equipment verbreden; Korea is op dit moment erg afhankelijk van één land. R&D-samenwerking met Nederlandse partners is voor Korea een manier om gebruik te maken van andere bronnen. Deze samenwerking kan gesubsidieerd worden via EurekaExterne link.

Nederland en Zuid-Korea zijn beide actieve deelnemers in Eureka. In verschillende projecten werken beide landen al samen. Via Eureka is financiering mogelijk van R&D-samenwerkingsprojecten, bijvoorbeeld via EurostarsExterne link en de Eureka clusters ITEA3Externe link en PENTAExterne link.

Voor wie?

De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D-managers, CTO's, CEO's en business development managers van geïnteresseerde innovatieve mkb-bedrijven, start-ups en kennisinstellingen.Daarnaast moet u voldoen aan de OESO-richtlijnen voor Multinationale OndernemingenExterne link. Om te kunnen beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan deze voorwaarden, vragen wij u een MVO-zelfscan in te vullen. Deze ontvangt u na aanmelding voor de missie.

Doel

Het doel van de missie is tweeledig, namelijk om:

  • de samenwerkingsmogelijkheden binnen het Eureka instrument te verkennen op het gebied van high tech, waaronder semicon, advanced manufacturing, materials, equipment, smart ICT en Electronics;
  • netwerken op te bouwen of uit te breiden door matchmaking, en seminar- en bedrijfsbezoeken.

Programma

De voorbereidingen voor de innovatiemissie zijn in volle gang. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werkt hiervoor nauw samen met het Innovatie-Attaché Netwerk in Seoul. De innovatiemissie vindt plaats tijdens de Korea Eureka DaysExterne link (26-27 mei) in Seoul.

Tijdens dit Eureka evenement komen business delegaties uit verschillende Eureka landen (44 landen aangevuld met een vijftal Aziatische partners – Japan, Singapore, Vietnam, China en Taiwan) bijeen om deel te nemen aan de B2B-matchmaking, seminars en pitchsessies. We willen rondom het Eureka evenement ook enkele Koreaanse bedrijven en instituten bezoeken, en kennismaken met relevante high tech clusters in Zuid-Korea.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 per persoon.Deelname is inclusief collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen, lunch en diners indien vermeld in het programma.Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten) en alle individuele kosten.

Aanmelding

Wilt u deelnemen aan deze innovatiemissie? Meld u dan vóór 15 maart 2020 aan via het online registratieformulierExterne link. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname en benaderen we u over uw specifieke wensen voor het programma.

Meer weten?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met:

of stuur een mail naar innovatiemissies@rvo.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Seoul

Datum

Zo 24 mei 2020 - 28 mei 2020

Kosten

Deelname kost € 250 per persoon, ex btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Direct aanmelden