Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Innovatiemissie Scale-ups water, voedsel en energie naar Dubai

Bent u actief op het gebied van water, voedsel en energie én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) te verkennen? Ga dan mee in maart met onze water, voedsel, energie innovatiemissie naar Dubai. Burgemeester Ahmed Aboutaleb gaat deze missie leiden.

Nederland heeft uitgebreide kennis op de thema’s water, voedsel en energie. Dit komt goed van pas in de V.A.E., waar een tekort aan water is, voedsel wordt geïmporteerd en verbreding van de energiemix noodzakelijk is. De V.A.E. is zich bewust dat ze snel hierop moeten inspelen, om te voorkomen dat het land straks achter de feiten aanloopt.

Er is beperkt plaats voor bedrijven uit andere sectoren.

Kansen voor Nederland

Nederland profileert zich de komende jaren in de Golfregio op de verbinding tussen water, voedsel en energie. Nederland bouwt in 2020 zijn deelname aan de wereldtentoonstelling Dubai EXPO2020 op rondom dit thema. Gelet op de behoefte aan kennis op deze sectoren waarop Nederland voorop loopt, biedt deze innovatiemissie goede kansen voor Nederlandse bedrijven om zich in de Golfregio te presenteren en zaken te gaan doen.

Voor wie

De missie richt zich met name op Nederlandse scale-up bedrijven die willen internationaliseren en via de Golfregio de lokale marktkansen willen verkennen in de V.A.E. en de Golfregio in het algemeen. Het gaat hier dus om partijen die daadwerkelijk een werkend product of dienst hebben, dan wel bijna de markt op gaan met hun product/dienst.Als de missie voldoende kansen oplevert, gaan we met geïnteresseerde partijen, de Nederlandse overheid, ScaleUpDelta en Rotterdam Partners verkennen hoe we een vervolg aan deze missie kunnen geven.

Activiteiten

Tijdens de innovatiemissie organiseren we matchmakingevenementen, paneldiscussies, workshops en een netwerkreceptie. U ontmoet lokale partijen via een businessboostprogramma en een smartpreneur event. Hierbij maken we gebruik van het goede netwerk van Dubai Chamber, de ambassade en het Consulaat Generaal in de V.A.E.

Programma

Programma Innovatiemissie Dubai
DatumOnderdeel
Maandag 25 maartOfficiële opening, beurs en match-making event
Dinsdag 26 maartBezoek Dubai EXPO2020 organisatie, DEWA, Sustainable City
Woensdag 27 maartBezoek Abu Dhabi en voorbeeldprojecten
Donderdag 28 maartFollow-up bedrijfscontacten en woestijnprogramma

Kosten

Deelname is inclusief:• collectief programma• transfers van en naar programmaonderdelen• lunch en diners indien vermeld in het programma

Deelname is exclusief• reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten)• alle individuele kosten.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze innovatiemissie? Meldt u dan uiterlijk 15 maart 2019 aan via het online aanmeldformulierExterne link. Na ontvangst van uw registratie ontvangt u van ons een bevestiging, alleen dan bent u officieel ingeschreven.

Bereid de missie voor met onze masterclass

Op 6 maart a.s. vindt van 13:00 tot 18:00 uur in Het Schielandshuis in Rotterdam een masterclass plaats waaraan u kunt deelnemen in voorbereiding op deze missie. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van ScaleUpDelta en Rotterdam Partners met wie wij deze missie voorbereiden.

Meld u via de website van ScaleUpDeltaExterne link aan voor deze bijeenkomst.

Vragen?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met:Rijksdienst voor Ondernemend NederlandTeam IRIS (Internationale Research en Innovatie Samenwerking)

Lotte Schippersadviseurlotte.schippers@rvo.nlExterne link

Chantal Masevent coördinatorchantal.mas@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Dubai

Datum

Zo 24 mrt 2019 - 28 mrt 2019

Kosten

Deelnamekosten zijn € 250 per persoon, exclusief btw