Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Innovatiemissie Smart en Green Mobility Sydney - Smart Cities, Sydney

Bent u actief binnen het thema Smart Cities en dan specifiek binnen het thema Smart & Green Mobility, inclusief de data en informatie die hierin een belangrijke rol spelen? En zoekt u uitbreiding naar of zakelijke kansen in Australië? Ga dan mee met de innovatiemissie naar Australië!

Australische steden groeien razendsnel en zoeken naar mogelijkheden om uitdagingen rondom mobiliteit, bereikbaarheid, CO2-reductie en elektrisch vervoer (EV) het hoofd te bieden. Er zijn daarom veel kansen op het gebied van Smart & Green mobility, Mobility as a Service (MaaS), de zelfrijdende auto en EV.Australische steden hebben een hoge ambitie om de leefbaarheid en bereikbaarheid te waarborgen/vergroten. Dit wordt ondersteund door budgetten die de centrale en statelijke overheden beschikbaar stellen. In de afgelopen jaren waren er meerdere verkenningen op het gebied van Smart Cities en Smart Mobility in Australië.

Smart Cities Week Australia

Smart City Council organiseert van 30 oktober tot en met 1 november 2019 een congres rond het thema 'Smart Infrastructure: Equitable CommunitiesExterne link' in Sydney. Dit is een natuurlijk moment om op aan te sluiten omdat veel Australische gemeenten aanwezig zullen zijn op dit congres. Daarnaast worden ook diverse steden bezocht (Perth, Melbourne, Sydney, Adelaide en Brisbane). De te bezoeken steden zijn onder voorbehoud. De keuze hangt af van de wensen en interesses van de deelnemers. Het programma, afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de delegatieleden, zal onder andere matchmakings, netwerkbijeenkomsten, een seminar en site visits bevatten.

Voor wie?

De missie is interessant voor Nederlandse organisaties (bedrijven, kennisinstellingen, start-ups en publieke organisaties) op het gebied van Smart & Green Mobility, die actief werken aan duurzame innovatietrajecten. Wij zoeken partijen die interesse hebben in het opzetten en participeren in projecten van de Australische steden. Zij zijn met name geïnteresseerd in organisaties op het gebied van MaaS, de zelfrijdende auto inclusief de toeleveranciers, EV en de onderliggende data en informatie die nodig zijn om tot een goede smart mobility propositie te komen.

Wij zijn specifiek op zoek naar organisaties die tijd en capaciteit hebben om te investeren in het opzetten van duurzame relaties.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 (excl. btw) per persoon. Kosten zoals vluchten en overnachtingen zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na bevestiging van uw aanmelding.

Aanmelden

Heeft u interesse in deze missie? Meld u dan uiterlijik vrijdag 20 september 2019 aan via het online aanmeldformulierExterne link.

Meer weten?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neemt u dan contact op met:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland:

Nederlands consulaat-generaal in Sydney

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Sydney

Datum

Zo 27 okt 2019 - 8 nov 2019

Kosten

Deelname kost € 250 per persoon, exclusief btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.