Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea te verkennen? Ga dan van 14 tot en met 18 september 2020 mee met de innovatiemissie naar Zuid-Korea.

Zuid-Korea ziet waterstof als één van de energiedragers die fossiele brandstoffen moet gaan vervangen. In de komende jaren wordt veel geïnvesteerd in onderzoek en infrastructuur:

  • 310 H2-tankstations in 2022;
  • 1GW aan fuel cells voor de gebouwde omgeving in 2022;
  • 120.000 vrachtwagens; en
  • 40.000 bussen in 2040.

Korea is op zoek naar oplossingen en kennis voor onder andere productie, opslag, overslag en veiligheid. In december 2019 maakte de Koreaanse overheid 3 waterstof pilot-steden bekend.

Voor wie?

De missie is vooral geschikt voor R&D-managers, CTO's, CEO's en business development managers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de waterstofketen, van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (energiesector, mobiliteit en gebouwde omgeving). De missie is ook interessant voor u als u de Zuid-Koreaanse markt wilt verkennen, of innovatiesamenwerking zoekt met Zuid-Koreaanse partijen.

Programma

We stellen een 4-daags programma samen met netwerkactiviteiten, bedrijfsbezoeken, seminars/workshops en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes. Daarnaast zijn we aanwezig op de 'H2 Mobility+Energy ShowExterne link' (waterstof EXPO) in Seoul.Bekijk alvast het conceptprogrammaExterne link van de missie.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 (excl. btw) per persoon. Deelname is inclusief collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen en lunch en diners als vermeld in het programma. Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten (hotels, continentale en intercontinentale vluchten) en alle individuele kosten.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de innovatiemissie naar Zuid-Korea? U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulierExterne link.

Let op: Er is plek voor maximaal 10 organisaties om deel te nemen aan deze missie. De missie is bedoeld voor 1 persoon per organisatie. Mocht u om een goede reden een eventuele 2e persoon mee willen nemen, dan kunt u dit bespreken met het innovatiemissieteam.

Wij vinden het belangrijk dat de organisaties die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie passen. Daarnaast streven we naar een diverse groep deelnemers. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Vragen?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met:

Of stuur een e-mail naar Joo-won Lee (Joo-won.Lee@minbuza.nlExterne link) of Peter Wijlhuizen (pw@nost-korea.comExterne link) van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Seoul

Datum

Ma 14 sep 2020 - 18 sep 2020

Kosten

Deelname kost € 250 per persoon, excl. btw.