Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Inschrijving MKB Export Award 2019 van start

Bent u een mkb'er met internationale ambities? Schrijf u nu in en maak kans op de MKB Export Award 2019. De Award – dit jaar de 7e editie – ondersteunt ondernemers die de potentie hebben om succesvol de grens over te gaan of hun bestaande internationale activiteiten uit te breiden.

De Award is een initiatief van MKB-Nederland, TNT, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Language Institute Regina Coeli.

Winnaar krijgt stevige steun in de rug

De MKB Export Award geeft ondernemers met internationale ambities een stevige steun in de rug. De winnaar krijgt het volgende:

  • exportcheque (tegoed voor transportkosten) t.w.v. € 15.000 van TNT;
  • jaarlidmaatschap van MKB-Nederland;
  • zakenpartnerscan van RVO.nl;
  • persoonlijke taaltraining in een taal naar keuze bij Language Institute Regina Coeli.

Inschrijving sluit op 17 januari 2020, 12:00 uur

Ondernemers kunnen zich nu inschrijven voor de MKB Export Award 2019Externe link. Geef aan welke (nieuwe) markt(en) u wilt betreden en met welk product. Motiveer ook uw internationale ambities. Inschrijven kan tot en met 17 januari 2020, 12:00 uur.

In februari 2020 selecteert een deskundige jury de winnaar, op grond van het profiel, de internationale plannen en de motivatie van de deelnemers. Op 19 maart 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het internationale startersevenement Klaar voor de Start?Export!

Award winnaar 2018

Vorig jaar won Leentjes Poeder Pret van Marleen de Haan en Willem Kors de Award. Het bedrijf veroverde binnen één jaar heel het land met hun kleurrijke poedersuiker. Na Nederland was het tijd voor het buitenland. Het exportavontuur richtte zich in eerste instantie op Duitsland, België en later ook op het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het gewonnen transporttegoed en de taaltraining kwamen daarbij goed van pas.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op de website MKB Export Award 2019Externe link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Diana Bossman, adviseur Internationale Programma's bij RVO.nlE: diana.bossman@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

-

Datum

Wo 11 dec 2019 - 17 jan 2020

Kosten

  • Inschrijven kan t/m 17 januari, 12:00 uur
  • Deelname is gratis