Inspiratietours 2020 – webinar elektrificatie

Bekijk dit najaar online een inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren. Dit tweede webinar uit de tour gaat over elektrificatie.

Binnen de industrie vinden verschillende initiatieven plaats op het gebied van elektrificatie. De koplopers – zij die de eerste stappen hebben genomen in het elektrificeren van hun processen – vertellen over hun aanpak en uitdagingen. Een van de sprekers is Jan Paul Rutten, directeur van bierbrouwerij Gulpener. Hij zal spreken over hun grote ambities: het meest duurzame brouwhuis van Europa bouwen en het elektrificeren van het bierbrouwproces. De technieken die Gulpener daarvoor inzet zijn zeker ook voor andere sectoren erg interessant om het productieproces te verduurzamen.

Aanmelden

U kunt zich via het webformulier aanmelden voor de webinar. Meer informatie over de volgende webinars vindt u via onderstaande links:

Kennis en inspiratie voor CO2-reductie

De inspiratietour webinarreeks is bedoeld voor kennisuitwisseling door en voor de industrie. Het verduurzamen en de diverse technieken van industriële processen binnen uw sector staan centraal. Hierbij komt onder meer aan bod: afwegingen, aandachtspunten, investerings- en exploitatiekosten, rentabiliteit, CO2-reductie, gebruiksvriendelijkheid en inpasbaarheid van technieken binnen het bestaande proces en vergunningverlening. Deelnemers aan eerdere tours hebben inmiddels geïnvesteerd in CO2-reductiemaatregelen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 27 okt 2020

Tijd

15:00 - 16:30 uur

Kosten

Kosten: gratisMeer informatie volgt.

Direct aanmelden