Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Instructiebijeenkomst erkend deskundige energielabel - 14 februari 2019

Om erkend deskundige energielabel te worden, is een instructie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verplicht.

Toelatingseisen voor de instructie

Om toegelaten te worden tot de instructiebijeenkomst dient u:

  • Gediplomeerd EPA-adviseur of EPA-opnemer volgens BRL 9500-01 te zijn, of
  • Examen Erkend Deskundige Energielabel Woningbouw te hebben afgelegd en een bewijs van vakbekwaamheid van SVMNIVO te kunnen overleggen.

Verplichte Deelname

Deelname aan de instructie bijeenkomst is verplicht. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Nadat de bijeenkomst gestart is, is het mogelijk datl u niet meer wordt toegelaten tot de instructiebijeenkomst.

Erkend deskundigen hoeven slechts één keer de instructiebijeenkomst bij te wonen. Bent u erkend deskundige met een bewijs van vakbekwaamheid voor woningbouw (volgend uit een geldig EPA-W diploma)?

Verliest uw diploma EPA-W zijn geldigheid doordat u de verplichte opfrisser niet haalt of doet? Dan kunt u ervoor kiezen om een bewijs van vakbekwaamheid erkende energielabel deskkundige (via SVM-NIVO) te halen. Het is dan niet nodig om de instructie opnieuw te volgen. Hoe wordt u erkend deskundige?Externe link

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het registratieformulierExterne link. Geef u op voor één van de instructiebijeenkomsten erkend deskundige energielabel:

  • Donderdag 14 februari
  • Donderdag 20 juni
  • Dinsdag 3 september
Voor de instructie is een minimum aantal deelnemers nodig. Bij onvoldoende deelnemers wordt u automatisch doorgeschoven naar de eerstvolgende mogelijkheid. U ontvangt uiterlijk 2 weken voor aanvang bericht of de instructie doorgaat.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Kosteloos