Instructiebijeenkomst erkend deskundige energielabel - 15 september 2020

Om erkend deskundige energielabel te worden, is het verplicht om deel te nemen aan een instructiebijeenkomst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Kom daarvoor op 15 september 2020 naar Utrecht.

Toelatingseisen

U kunt alleen deelnemen aan de instructiebijeenkomst als u:

  • een gediplomeerd EPA-adviseur of EPA-opnemer bent volgens BRL 9500-01; of
  • het examen Erkend Deskundige Energielabel Woningbouw heeft afgelegd en een bewijs van vakbekwaamheid van SVMNIVO kunt overleggen.

Verplichte deelname

Deelname aan de instructiebijeenkomst is verplicht. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Komt u pas nadat de bijeenkomst is gestart, dan is het mogelijk dat u niet meer wordt toegelaten tot de instructiebijeenkomst.

Erkend deskundigen hoeven slechts één keer een instructiebijeenkomst bij te wonen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het registratieformulierExterne link. U ontvangt uiterlijk 2 weken voor aanvang een e-mail met de precieze locatie en verdere details.

Let op!

De vereenvoudigde methodiek VEL (energielabelvoorwoningen.nl), die sinds 1 januari 2015 wordt gebruikt voor het energielabel, is na het in werking treden van de nieuwe bepalingsmethode (NTA 8800) niet langer inzetbaar. RVO is daarom genoodzaakt om de webapplicatie energielabelvoorwoningen.nl (VEL) vanaf 1 januari 2021 stop te zetten voor het aanvragen van energielabels. De werkzaamheden voor erkend deskundigen zullen dan ook eindigen.

Andere instructiebijeenkomsten

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RVO Utrecht
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Di 15 sep 2020 13:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.

Direct aanmelden