Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Internationaal b2b matchmaking evenement tijdens de tuinbouwvakbeurs GreenTech 2019

Bent u actief in de tuinbouwsector? En bent u op zoek naar potentiële internationale partners voor technologische samenwerking of onderzoek? Kom dan naar de internationaal b2b matchmaking event tijdens de tuinbouwvakbeurs GreenTech in Amsterdam RAI.

Deze b2b matchmaking biedt u een ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners te ontmoeten.

Voor wie?

De beurs, conferentie en business meetings richten zich op bedrijven die zich bezighouden met relevante technologieën voor de tuinbouwsector en op de 3 aansluitende thema’s water, energie en gewassen.

Hoe werkt b2b-matchmaking?

1. Meld u vóór woensdag 2 juni aan via de website van GreentechExterne link.2. Maak een kort profiel aan van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.3. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken (tot en met 12 juni).4. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.5. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de conferentie of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Kosten en deelname

Deelname is gratis en staat open voor standhouders en bezoekers. Inschrijven kan tot en met 2 juni. U heeft tot en met 12 juni de gelegenheid om de een-op-een-gesprekken te boeken.

Organisatie

Enterprise Europe Network Nederland organiseert de internationale matchmaking

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.Externe link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Gratis