Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Internationaal WASH symposium: All systems go!

IRC organiseert van 12 tot en met 14 maart 2019 op de Fokker Terminal in Den Haag een internationaal WASH systems symposium. Het symposium 'All systems go!' is gericht op het ontwikkelen en versterken van WASH-systemen (Water, Sanitation and Hygiene) om veilige en duurzame diensten te leveren voor iedereen.

IRC bouwt samen met districts-, land- en internationale partners duurzame WASH-systemen. Tijdens 'All systems go!' ontmoeten de bedenkers en gebruikers van WASH-systemen elkaar. Er zijn praktijkgerichte discussies over hoe u sterke en duurzame WASH-systemen kunt leveren en WASH-services kunt verbeteren.

Lunchsessie op 13 maart

Op 13 maart organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een lunchsessie van 12:00 tot 13:30 uur in Kamer 7. Via praktijkverhalen, zogenaamde 'Sensemaking' en 'Brilliant Mistakes' krijgen de deelnemers inzicht in de werkelijke impacten van 2 WASH-projecten. Het gaat om projecten van Fonds Duurzaam Water (FDW) in Ghana en Kenia. Als deelnemer aan dit symposium heeft u gratis toegang tot deze sessie. Aanmelden is niet nodig.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken financiert het Fonds Duurzaam Water. RVO.nl voert de regeling uit.

Aanmelden en kosten

Deelname aan het 3-daagse symposium is € 670 per deelnemer of € 270 voor studenten. Deelname aan de lunchsessie van RVO.nl op 13 maart is gratis.U kunt zich aanmeldenExterne link via de website van IRC.

Meer informatie en programma

Meer informatie over het programma van 'All systems go!' vindt u op de website van IRCExterne link.Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Michiel SlotemaE: michiel.slotema@rvo.nlExterne link

of

Gabor SzantoE: gabor.szanto@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

Deelname aan het 3-daagse symposium:
  • € 670 per persoon
  • € 270 voor studenten
  • Lunchsessie RVO.nl is gratis