Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2019

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van floating offshore wind energy? Kom dan van 24 tot en met 26 april naar het b2b-matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN) in Montpellier.

Tijdens de Floating Offshore Wind Turbines Conferentie voert u op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Voor wie?

Het evenement richt zich op innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore wind energy.

Waarom deelnemen?

 • Breidt uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
 • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
 • Haal het maximale uit uw conferentiebezoek.

Hoe werkt matchmaking?

 1. Registreer u eerst voor de conferentieExternal link vóór 3 maart.
 2. Meld u daarna aan voor de b2b-matchmakingExternal link vóór 3 maart.
 3. Maak een kort profiel aan van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of aanbiedt.
 4. Op basis van de online profielen ziet u wat anderen partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken.
 5. Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
 6. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de conferentie, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw conferentiebezoek.

Kosten en deelname

Deelname aan de b2b-matchmaking is gratis. Voor de toegang tot de conferentie dient u een toegangspas aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijf € 180 of € 324 inclusief btw. Registreer u eerst voor de conferentie en meld u daarna aan voor de b2b-matchmaking, vóór 3 maart.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over de conferentie de website van FOWTExternal link.

Heeft u nog vragen over het matchmaking-event? Neem dan contact op met:

Kees Mokveld, Enterprise Europe NetworkE: kees.mokveld@rvo.nlExternal link

Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExternal link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Le Corum
Montpellier

Datum

Wo 24 apr 2019 - 26 apr 2019

Tijd

8:30 uur

Kosten

 • Aanmelden vóór 3 maart
 • Gratis deelname aan b2b-matchmaking
 • Toegangspas FOWT € 180 of € 324
Direct aanmelden