Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2019

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van floating offshore wind energy? Kom dan van 24 tot en met 26 april naar het b2b-matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN) in Montpellier.

Tijdens de Floating Offshore Wind Turbines Conferentie voert u op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Voor wie?

Het evenement richt zich op innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore wind energy.

Waarom deelnemen?

  • Breidt uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
  • Haal het maximale uit uw conferentiebezoek.

Aanmelden en kosten

Een gereduceerde prijs voor dit evenement is € 240 per deelnemer, exclusief btw (in plaats van € 432). Hierin inbegrepen zijn: het driedaags congres, de aangeboden netwerklunches, deelname aan de netwerkcocktail op 24 april en deelname aan de b2b-meetings.

Om gebruik te kunnen maken van dit gereduceerde tarief meld u zich aan via e-mailExterne link of via telefoonnummer +33 1 4062 3325, bij Adriana Voerman, Senior Economic Officer bij de Nederlandse Ambassade in Parijs. Mevrouw Voerman zal met u afstemmen hoe de verdere aanmelding voor de matchmaking plaatsvindt.

Meer informatie en programma

Lees meer over dit evenement en het programma op de Engelstalige pagina's van Holland Home of Wind EnergyExterne link en FOWTExterne link.

Heeft u nog vragen over het matchmaking event? Neem dan contact op met:

Kees Mokveld, Enterprise Europe NetworkE: kees.mokveld@rvo.nlExterne linkT: 06 306 271 89

of

Adriana Voerman, Nederlandse Ambassade in ParijsE: adriana.voerman@minbuza.nlExterne linkT: +33 1 406 233 25

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Le Corum
Montpellier

Datum

Wo 24 apr 2019 - 26 apr 2019

Tijd

8:30 uur

Kosten

  • Gereduceerd tarief van € 240
  • Aanmelden via Nederlandse ambassade in Parijs