Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2020

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan van 7 tot en met 9 september naar de b2b-matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN) in Marseille. U kunt deze dit jaar zowel fysiek als digitaal bijwonen.

Tijdens de Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) Conferentie hoort u de laatste ontwikkelingen en u voert op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

De FOWT wordt dit jaar in een hybride vorm gehouden. Dit betekent dat u de conferentie en de plenaire sessies zowel fysiek als digitaal kunt bijwonen. Het programma op 9 september is volledig digitaal.

Offshore windenergie in Frankrijk

Met meer dan 3.500 km kustlijn heeft Frankrijk veel mogelijkheden voor windenergie op zee. Frankrijk wil wereldleider worden op het gebied van floating offshore wind. 10 jaar geleden kondigde de Franse overheid aan om de offshore windindustrie te ontwikkelen. Tussen 2019 en 2022 worden 4 van de 7 projecten daadwerkelijk gebouwd. Voornamelijk 'fixed bottom' projecten.In het recentelijk gepubliceerde meerjarig energieplan van de Franse overheid wordt nog eens 1 gigawatt per jaar aangekondigd. Een belangrijk deel wordt ingevuld door floating windprojecten.

Wind op zee projecten worden door deze ontwikkelingen de belangrijkste duurzame energiebron in de Franse energiehuishouding. Deze ontwikkelingen bieden ook kansen voor Nederlandse bedrijven in de wind op zee sector.

Nederlandse stand op FOWT

FOWT is hét evenement op het gebied van floating windenergie. De Nederlandse ambassade in Parijs organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Holland Home of Wind Energy (HHWE) een Nederlandse stand. Nederlandse deelnemers kunnen hier hun logo en eventueel hun presentatiefilm laten zien. Deelnemende bedrijven krijgen via de ambassade of HHWE bovendien korting op de conferentietickets.

Matchmaking zowel fysiek als digitaal

Bedrijven kunnen ook deelnemen aan de internationale matchmaking. Dit is gratis, maar kan alleen als u ook deelneemt aan de conferentie.

De matchmaking vindt zowel fysiek als digitaal plaats. Op 8 september fysiek en van 9 tot en met 11 september digitaal.

Voor wie?

Het evenement is interessant voor innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore windenergie.

Waarom deelnemen?

Breid uw kennis en uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners;

  • Neem kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van floating wind in Frankrijk en de rest van de wereld;
  • De Nederlandse ambassade in Parijs en RVO organiseren in samenwerking met HHWE een pop-up stand voor alle Nederlandse deelnemers.

Kosten

De gereduceerde prijs voor dit evenement is € 280 per deelnemer exclusief btw. Inbegrepen zijn:

  • deelname aan het driedaags congres;
  • deelname aan de b2b-meetings;
  • vermelding van uw logo en vertoning van uw presentatiefilm op de Nederlandse stand.

Deelname

Om gebruik te maken van het gereduceerde tarief meldt u zich aan via het online registratieformulierExterne link. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 juli.

HHWE neemt na uw aanmelding contact met u op voor de aanlevering van de benodigde bestanden.

Heeft u zelf al toegangstickets via de FOWT website/organisator aangeschaft? Maar wilt u toch gebruikmaken van de Nederlandse pop-up stand? Neem dan contact op met Eline TimmerExterne link van het HHW om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Lees meer over dit evenement en het programma op de Engelstalige pagina's van Holland Home of Wind EnergyExterne link en FOWTExterne link.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Adriana Voerman, Nederlandse ambassade in ParijsE: adriana.voerman@minbuza.nlExterne linkT: +33 1 4062 3325ofEline Timmer, Holland Home of Wind Energy (HHWE)E: eline@hhwe.euExterne linkT: 06 5124 9079

Voor vragen over de matchmaking neemt u contact op met:Kees Mokveld, Enterprise Europe NetworkE: kees.mokveld@rvo.nlExterne linkT: 06 3062 7189

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Marseille en online

Datum

Ma 7 sep 2020 - 9 sep 2020

Kosten

  • Aanmelden uiterlijk 31 juli
  • Kosten: € 280 per deelnemer excl. btw
  • Vindt zowel fysiek als online plaats
Direct aanmelden