Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Kansenseminar Aanbestedingen infrastructuur in Duitsland

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Duitsland zijn op het gebied van infrastructuur? En wilt u informatie over hoe u kunt deelnemen aan Duitse aanbestedingen? Kom dan op 22 mei naar het kansenseminar over aanbestedingsprocedures met betrekking tot infrastructuur in Duitsland.

Het Duitse kabinet investeert tot 2030 ongeveer € 270 miljard in de Duitse infrastructuur. Bijna de helft van dit bedrag is bedoeld voor autowegen. Het gaat hierbij voornameliljk om onderhoud en reparatie (2/3 van de investeringen) en om de aanleg van nieuwe verkeerswegen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Nog nooit werd er zoveel geld in onderhoud en nieuwbouw van het Duitse verkeersnetwerk geïnvesteerd. Het is een enorme kans voor Nederlandse bedrijven, belangenorganisaties en overheden/instellingen in deze sector om hiervan te profiteren.

Kansenseminar

Om inzicht te krijgen in uw mogelijkheden op de Duitse markt, geven wij u tijdens het seminar een overzicht van projecten die op de rol staan. Wij gaan in op de Duitse procedures en u hoort hoe u aan aanbestedingstrajecten kunt deelnemen en welke juridische aspecten daarbij komen kijken.

Programma

TijdOnderdeel
10:30 - 10:45 uurOntvangst met koffie/thee
10:45 - 10:55 uurWelkom en opening door Business Development Coach Team West-Europa
10:55 - 11:15 uurBespreken handleiding 'Aanbesteden in Duitsland voor Nederlandse ondernemers uit de infrastructurele sector' en waar liggen de kansen
11:15 - 11:45 uurPresentatie Landesbetrieb Straßenbau Nordrhein-Westfalen (Straßen.NRW) over actuele en geplande projecten (Straßen.NRW plant, bouwt en exploiteert alle autosnelwegen, federale snelwegen en staatswegen in Nordrhein-Westfalen)
11:45 - 12:15 uurPresentatie van het advocatenkantoor Strick 'Succesvol deelnemen aan Duitse aanbestedingen'
12:15 - 12:25 uurPresentatie RVO.nl-instrumentarium
12:25 - 13:30 uurNetwerklunch

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link vóór 20 mei. De capaciteit is beperkt, dus meld u op tijd aan. Deelname is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Philippe Evers, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)E: philippe.evers@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht

Datum

Wo 22 mei 2019 10:30 uur

Kosten

  • Meld u aan vóór 20 mei
  • Deelname is gratis
  • De capaciteit is beperkt