Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Kansenseminar over tuinbouw en pluimvee in Ivoorkust

Bent u werkzaam in de tuinbouw- of pluimveesector en wilt u meer weten over uw kansen in de Ivoriaanse markt? Kom dan op 18 september naar het Kansenseminar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Ivoorkust is een van de snelst groeiende economieën van Sub-Sahara Afrika. Het land kent een jaarlijkse groei van meer dan 7% en wordt gezien als een van de meest dynamische landen van de regio.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De strategische handelspositie van Ivoorkust in West-Afrika is gunstig. Het land is een goede uitvalsbasis en daardoor een interessante markt voor buitenlandse investeringen, vooral in de agrosector.

Programma

De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Presentatie over zakendoen in Ivoorkust. Aan bod komen onderwerpen als het ondernemersklimaat en de huidige sociaal-economische situatie.
  • Informatie over de geplande Tuinbouw- en pluimveemissie naar IvoorkustExterne link van 21 tot en met 26 november en de Holland Lounge op de internationale beurs Salon de l'Agriculture et des Resources AnimalesExterne link (SARA) in Abidjan.
  • Presentatie van een sectorrapport over de kansen voor de Nederlandse pluimveesector in Ivoorkust. Het rapport is uitgevoerd in opdracht van RVO.nl.
  • Presentatie over het HortiFreshExterne link-programma en de kansen in de groenten- en fruitsector voor Nederlandse bedrijven.
  • Aandacht voor ondersteuning van RVO.nl die handel en ontwikkeling van de lokale private sector bevorderen.

Naast plenaire presentaties zijn er break-outsessies en is er ruimte voor netwerken.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link vóór 18 september. Deelname is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Elena Bindels, adviseur Private Sector Development bij RVO.nlE: elena.bindels@rvo.nlExterne linkT: 088 042 6468

Organisatie

RVO.nl organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Netherlands-African Business Council (NABC)Externe link en HortiFresh.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 18 september
  • Deelname is gratis