Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Kansenseminar zakendoen in de Roemeense zorgsector

U bent actief in de zorgsector, geïnteresseerd in zakendoen in Roemenië en wilt meer weten over de kansen in dit land? Neem deel aan de kansenseminar zakendoen in de Roemeense zorgsector, op vrijdag 8 februari in Den Haag.

Deze bijeenkomst richt zich op alle Nederlandse bedrijven in de zorg die interesse hebben om internationaal uit te breiden. Deelname staat ook open voor bedrijven die al internationaal zakendoen maar nog onbekend zijn met de kansen in Roemenië.

Kansen in de gezondheidssector

Roemenië is een van de grootste Oost-Europese markten en kent een zeer snelgroeiende economie. Het land telt bijna 20 miljoen inwoners en heeft in vergelijking met andere EU lidstaten een relatief lage levensverwachting. Dit biedt kansen voor ondernemingen in de gezondheidssector. De lagere levensverwachting heeft verschillende oorzaken, waaronder de matige kwaliteit van de gezondheidszorg.

Marktstudie

In opdracht van RVO.nl heeft de Nederlandse ambassade in Roemenië kortgeleden een zorgsectorstudie uitgevoerd. Een marktstudie past in de sociaaleconomische ontwikkeling van Roemenië: de bevolking wordt steeds welvarender en de aandacht voor gezondheid neemt toe. Daarnaast zorgt een stijgende welvaart ook voor financiële ruimte om relatief dure medische zorg en hulpmiddelen aan te schaffen.

Tijdens de bijeenkomst op 8 februari presenteren wij de bevindingen van deze marktstudie en de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. U ontvangt een exemplaar van het sectorrapport.

Wat komt aan bod

Dit seminar heeft een interactief karakter. U krijgt de gelegenheid om een verdiepingsslag te maken met de uitvoerder van de studie, de vertegenwoordigers van RVO.nl, de Nederlandse ambassade en andere betrokkenen. In een persoonlijk gesprek met vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassades en RVO.nl kunt u uw business-case en kansen verder bespreken.

Programma

Bekijk het Programma (Engelstalig)Externe link.

Kosten en deelname

Meld u aanExterne link vóór 7 februari. Deelname is gratis. Bij no-show brengen wij € 100 in rekening.Tijdens dit evenement is de voertaal Engels.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert dit kansenseminar in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Roemenië.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 7 februari
  • Deelname is gratis
  • Bij no-show brengen wij € 100 in rekening
  • Voertaal is Engels