Kansenwebinar havenontwikkeling en logistiek in Chili

Bent u benieuwd naar uw marktkansen in de Chileense haven- en logistieke sector? Houd 29 oktober vrij in uw agenda. Dan vindt het webinar 'Kansen in de havenontwikkeling en logistiek in Chili' plaats.

Havenuitbreiding

In Chili staan 2 grote havenuitbreidingen op de planning, namelijk in de havens van San Antonio en Valparaiso. Het bijbehorende spoor- en snelwegennetwerk moet ook worden uitgebreid. Op die manier wordt een logistieke corridor naar het achterland gevormd.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Nederlandse ambassade in Chili heeft samen met een lokale Chileense consultant, de marktkansen voor Nederlandse bedrijven in kaart gebracht. Tijdens het webinar worden de resultaten van deze studie gepresenteerd.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor Nederlandse ondernemers die actief zijn op het gebied van havenontwikkeling en logistiek in de breedste zin. Hierbij valt te denken aan: baggeren, engineering, constructie, spooraanleg, bruggenaanleg, aanleg van snelwegen, software, equipment, training en onderwijs, consultancy, scheepsbouw, studies, havenplanning, ontwikkeling en planning van terminals, maritieme diensten, 'vessel traffic services', 'smart ports', automatisering, 'green ports', masterplanning van havens en achterlandverbindingen, kosten-baten analyses etc.

Programma

Na een korte introductie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassade in Chili, presenteert de lokale Chileense consultant Ikons de resultaten van het onderzoek. In de studie vindt u een duidelijk overzicht van de geïdentificeerde kansen voor Nederlandse ondernemers.Verder geeft RVO in samenwerking met STC International, STC Nestra en Witteveen+Bos uitleg over de steun vanuit de Nederlandse overheid door middel van het Partners in International Business (PIB)-programma. Het PIB-programma kan u helpen om de geïdentificeerde kansen te verzilveren.

Zowel tijdens als aan het eind van het webinar kunt u vragen stellen.

Deelname en kosten

Meld u aan voor dit webinar. De uiterste aanmelddatum is 28 oktober. Deelname is gratis. De voertaal is Engels.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Linda Walstra, economisch beleidsmedewerker op de Nederlandse ambassade in ChiliE: linda.walstra@minbuza.nl

Organisatie

Het webinar wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Chili in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 29 okt 2020 13:00 uur

Kosten

  • Uiterste aanmelddatum is 28 oktober
  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels
Direct aanmelden