Kansenwebinar Olympische Spelen Parijs 2024

Wilt u leverancier worden voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs? Mis deze kans niet en neem op 16 februari deel aan het kansenwebinar. U komt meer te weten over komende projecten en aanbestedingen voor het Olympisch Dorp.

Live vanuit de studio van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wordt u meegenomen in de kansen rondom projecten en aanbestedingen voor u als bedrijf, sportorganisatie, of kennisinstelling.

Bidbook Frankrijk

In september 2017 kreeg Frankrijk de Olympische Spelen 2024 toegewezen. In haar bidbook geeft Frankrijk aan vooral te focussen op de speerpunten duurzaamheid en 'legacy'.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Nederlandse bedrijven hebben interessante diensten of producten voor de ontwikkeling van de (sport)infrastructuur. Uit het in 2018 opgestelde kansenrapport Olympische Spelen Parijs 2024 is gebleken dat er kansen zijn voor bedrijven die kunnen toeleveren aan de bouw van permanente en/of tijdelijke infrastructuur, sportfaciliteiten en diensten.

Nu – 3 jaar na het rapport en 3 jaar voor de spelen in Parijs – nemen wij u in dit webinar mee naar de meest actuele kansen die er voor Nederland liggen.

Waarom meedoen?

  • Er zijn presentaties van de bouwbedrijven Artelia en Vinci Construction France. Dit zijn 2 belangrijke bouwbedrijven voor het Olympisch dorp. Zij vertellen u over uw kansen.
  • Het Franse adviesbureau Impulse Partners, gespecialiseerd in de bouw, vertelt u meer over de meest actuele aanbestedingen en geeft u tips en tools om hieraan mee te doen.
  • Als ervaringsdeskundigen sluiten enkele Nederlandse bedrijven aan in de studio om hun ervaringen rondom Olympische aanbestedingen te delen. MTD Water, bijvoorbeeld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in mobiele waterinfrastructuur en wordt al sinds 2010 ingehuurd door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) als waterleverancier voor de Olympische Spelen.

Deelname en kosten

Meld u aan voor dit webinar. Dit kan tot en met 16 februari. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Daniël Wang, projectmanager Sportopdracht, RVOE: daniel.wang@rvo.nl

Organisatie

Het kansenwebinar wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Parijs en RVO.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Wo 16 feb 2022 11:00 uur

  • Uiterste aanmelddatum: 16 februari
  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels
Direct aanmelden