Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Kennislunch – Van idee naar actie

Als ondernemer heb je regelmatig ideeën. Voor een hele nieuwe business of voor een nieuw product of dienst. Heerlijk, alles begint bij een goed idee! Maar dan, hoe werk je zo’n idee goed uit, zodat het kansrijk wordt?

In de kennislunch Van idee naar actie neemt Marijke Krabbenbos van IdeaCompany je in 7 stappen mee door de uitwerking van je briljante idee. Marijke laat ons zien hoe een idee sterker wordt. Ze geeft veel voorbeelden en praktische tips hoe je dingen kunt aanpakken. Een concreet idee meenemen is handig, maar niet persé nodig.

PZO heeft Marijke Krabbenbos gevraagd om deze kennislunch te verzorgen. PZO is namelijk een vereniging van en voor zzp’ers. Naast de belangenbehartiging zijn ze er ook om ondernemers sterker te maken in hun ondernemerschap. Marijke Krabbenbos (lid van PZO) heeft haar eigen bedrijf IdeaCompany. Zij leeft van ideeën en werkte zelf vele ideeën uit tot concept en tot product of dienst, waaronder een online etalage voor vakvrouwen, een boek, een businessnetwerk, een kledinglijn, een audiocursus en een flexplekkenlocatie.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

OnderNemerSplein Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

Datum

Do 13 feb 2020

Tijd

11:30 - 13:00 uur

Kosten

Gratis