MenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Kennissessie Solar carports

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Wat kunt u verwachten?

Wat is de potentie van een solar carport? En hoe realiseert u dit? Dit laten wij u zien aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

U hoort over verschillende knelpunten en thema’s, zoals:

  • het stimuleren van lokaal eigendom;
  • het realiseren van een sluitende businesscase;
  • oplossingen voor netcongestie.

Meld u zich ook aan?

Deze kennissessie is bedoeld voor gemeenten, RES-regio’s, provincies en waterschappen. Vanwege het belang van samenwerking met marktpartijen en energiecoöperaties, zijn ook zij welkom.

Meer weten?

Met de helpdesk Zonopwek helpen we het realiseren van zonne-energie op daken en objecten (zoals gevels, parkeerplaatsen en langs infrastructuur) te versnellen. We doen dat door kennis uit te wisselen. Maar ook door kansen te benutten, bijvoorbeeld via het inzetten van vernieuwende technieken. En door te zoeken naar oplossingen voor knelpunten als netcongestie.

Over de helpdesk

De Helpdesk Zonopwek is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Binnenlandse Zaken, Interprovinciaal Overleg, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en Unie van Waterschappen. Het Nationaal Programma RES en Rijkdienst voor Ondernemend Nederland zijn de uitvoerende organisaties.

Naar boven