Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Kick-off evenement SDGP call 2019

Is uw organisatie een bedrijf, publieke instelling, ngo of kennisinstelling? En wilt u samenwerken in een publiek-privaat partnerschap om bij te kunnen dragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (de Sustainable Development Goals, SDG's) in ontwikkelingslanden? Dan kunt u ondersteuning krijgen vanuit SDG Partnerschapfaciliteit (SDGP).

Op 6 juni 2019 vindt de officiële lancering plaats van de tweede subsidietender van SDGP. Het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zetten dan ook een groep genomineerde aanvragers uit de eerste subsidietender in het zonnetje.

Duurzame ontwikkelingsdoelen

De SDG Partnerschapfaciliteit (SDGP) draagt bij aan het behalen de volgende duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's)Externe link in ontwikkelingslanden:

  • SDG 2 (Geen honger)
  • SDG 8 (Waardig werk en economische groei)
  • SDG 17 (Partnerschap om de doelstellingen te bereiken)

Bekijk de SDG Partnerschapfaciliteit (SDGP) pagina Externe linkvoor meer informatie.

Programma

Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u meer over het SDGP-programma. Projectadviseurs van SDGP delen 'lessons learned' uit de eerste subsidietender. Daarnaast gaan de projectadviseurs dieper in op de verschillende thema’s binnen de faciliteit.

De groep genomineerde aanvragers krijgt meer informatie over elkaar en over de start van hun projecten. Ook bespreken de projectadviseurs met hen de mogelijkheden van het instrument Impact Accelerator.

Tijdens de middag krijgt u de gelegenheid om te netwerken met een hapje en een drankje.

Deelname en kosten

Deelname is gratis. Meld u aan Externe linkvóór 3 juni 2019.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SDGP@rvo.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Aanmelden vóór 3 juni 2019