Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Kom naar de Reptielenbeurs

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het houden van reptielen? Kom dan op 22 september naar de Reptielenbeurs in Houten. Op de beurs kunt u ook informatie krijgen over knaagdieren en andere exotische dieren

De Reptielenbeurs is open van 10:00 tot 16:00 uur. Bij onze stand kunt u terecht voor vragen over CITES, de registratie en het houden en fokken van dieren. Ook geven wij om 12:00 uur en 14:00 uur een lezing. Hierin wordt uitgelegd wat een Uniek Bedrijfsnummer (UBN) is en hoe u een UBN kunt registreren.

Reptielenbeurs

De beurs in Houten staat al jaren goed bekend bij terrariumliefhebbers. De organisatie biedt voldoende ruimte aan verschillende aanbieders en verenigingen. Hierdoor vindt u altijd de juiste informatie over uw favoriete diersoort.

Entree

Informatie over tickets leest u op de pagina van de ReptielenbeursExterne link. Hier vindt u ook de openingstijden en de route naar de beurs.

Meer weten?

Op de website VHM-EventsExterne link vindt u praktische informatie en informatie over deelname of standhouders.Meer informatie over CITES, I&R en (huis)dieren houden en fokken leest u op onze pagina's Beschermde planten, dieren en natuurExterne link, Identificatie en registratie dierenExterne link en (Huis)dieren houden en fokken.Externe link

Locatie

Expo Center HoutenMeidoornkade 243992 AE Houten

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Expo Center
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Datum

Zo 22 sep 2019

Tijd

10:00 - 16:00 uur

Kosten

Volwassenen: € 10Tot 12 jaar en 65+: € 6Kinderen tot 5 jaar: gratis