Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Kom zakendoen tijdens het Francophone Africa Business Forum

Bent u ondernemer in de landbouw? En wilt u contacten leggen in Franstalig Afrika? Kom dan op 15 oktober naar het Francophone Africa Business (FAB) Forum in Utrecht.

Zo'n 100 Afrikaanse landbouwondernemers komen naar Nederland om deel te nemen aan het FAB Forum. Tijdens dit Forum kunt u deze ondernemers ontmoeten en zaken met hen doen in het bijzijn van tolken.

Afrikaanse landbouwondernemers

De Afrikaanse ondernemers zijn actief in verschillende landbouwsectoren en behoren tot de voorlopers in hun land. De delegaties komen uit Mali, Niger, Burkina Faso, Ivoorkust en de Democratische Republiek Congo (DRC). Deze landen zijn sterk in opkomst op economisch gebied.

Bedrijfsleven als motor voor economische groei

Het FAB ForumExterne link wordt voor de 5e keer georganiseerd. Het Forum komt voort uit het Sahel Trade and Investment Promotion Programma, een langlopende betrokkenheid tussen Nederland en de landen in Franstalig Afrika. Dit programma wordt uitgevoerd door de Netherlands-African Business Council (NABC), in opdracht van de Nederlandse ambassade in Mali en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Het doel is het stimuleren van economische groei en welvaart, door ondersteuning van het bedrijfsleven (private sector development).

Thematische workshops

Nederland laat zich tijdens het Forum van zijn beste kant zien met een aantal informatieve workshops. Er zijn workshops over agritech (geodata, drones, remote sensing en blockchain), gezonde vruchtbare landbouwgrond, klimaat 'resilient' voedselsystemen, manieren om 'post-harvest losses' tegen te gaan en het belang van duurzaam diervoer.

Tijdens een speciale sessie, onder meer in samenwerking met de Rabobank, wordt ingegaan op het financieren van klimaatbestendige landbouw.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 14 oktober. Deelname is gratis.

Meer Weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Arne Doornebal, Strategic Regions & Media Relations, Netherlands-African Business CouncilT: 070 304 3618E: arne.doornebal@nabc.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Datum

Di 15 okt 2019 8:00 uur

Kosten

  • Meld u aan vóór 14 oktober
  • Deelname is gratis